Dünya

İddia: Kanye West, annesiyle birlikte olurken eşinin izlemesini istedi

Censori'nin West'e, işine devam edebilmek için “West'in ısrar ettiği ve istediği şekilde” yanıt verdiği iddia ediliyor

14 Ekim 2024 10:33

T24 Dış Haberler

Dünyaca ünlü rapçi Kanye West'in, eşi Bianca Censori'ye annesiyle birlikte olurken onları izlemesini istediğini söylediği iddia edildi. Ünlü rapçi hakkında ayrıca ciddi cinsel saldırı iddiaları da bulunuyor. 

Page Six tarafından elde edilen belgelere göre, Kanye West'in eski asistanı Lauren Pisciotta, rapçiyi kendisine uyuşturucu vermek ve cinsel saldırıda bulunmakla da suçladığı davada çarpıcı iddialarda bulundu. 2021'den 2022'ye kadar rapçiyle birlikte çalışan Pisciotta, West'in “cinsel sapkınlıklarının”, birlikte olduğu kişilerin anneleriyle cinsel ilişkiye girme arzusu olduğunu iddia etti.

Pisciotta, OnlyFans modeli Bianca'nın annesi Alexandra Censori'nin, ikili Aralık 2022'de evlenmeden önce West'in "listesinde" olduğunu iddia etti.

Pisciotta, 47 yaşındaki West ile 29 yaşındaki Bianca arasında 28 Eylül 2022'de geçtiği iddia edilen bir kısa mesajdan bahsetti. İddiasına göre mesajda "Anneni b.... istiyorum. O gitmeden önce" yazıyordu. 

Rapçinin kendisine mesajın ekran görüntüsünü gönderdiğini söyleyen Psiciotta, “Anneni b...... beni izlemeni istiyorum demek istediğimi eklemeli miyim?” diye sorduğunu iddia etti. 

Censori'nin West'e, işine devam edebilmek için “West'in ısrar ettiği ve istediği şekilde” yanıt verdiği iddia ediliyor.

Cinsel saldırı iddiası

Pisciotta eski patronunu içkisine “tanımlanamayan bir ilaç” katmakla ve Sean “Diddy” Combs ile Kaliforniya'daki bir stüdyo seansı sırasında kendisine saldırmakla da suçladı.

West'in kendisine bir içki ısmarladığını ve çok geçmeden “kafasının karıştığını” ve “vücudunu ve konuşmasını kontrol edemez hale geldiğini” iddia etti.

Pisciotta ertesi gün, bir gün öncesinin ayrıntılarını bilmemesine rağmen “büyük bir utançla” uyandığını iddia etti.

Pisciotta, gecenin ayrıntılarını daha sonra West'in kendisine “bir keresinde biraz takıldıklarını” söylemesi üzerine öğrendiğini ileri sürdü. 

West'in o sırada evli olduğu iddia ediliyor, ancak eşinin adı verilmiyor. Ünlü rapçi ve Kim Kardashian, 2014'ten 2022'ye kadar evliydi. 

İşten çıkarıldı

Pisciotta ayrıca kısa bir süre sonra şirketten kovulduğunu iddia etti.

Yardımcı, haziran ayında West'e haksız fesih davası açmış ve 4 milyon dolar maaşla personel şefliğine terfi ettirildikten sonra işten çıkarıldığını iddia etmişti. Şirketin kendisine 3 milyon dolar kıdem tazminatı teklif ettiğini ancak bunun ödenmediğini ileri sürmüştü.

O dönemde West'in avukatları iddiaları “temelsiz” olarak nitelendirmiş ve Pisciotta'nın eski patronunu “işe girmeye ve diğer maddi menfaatlere zorlamak için cinsel olarak rahatsız ettiğini" söylemişti.