Gündem

Vuslat Doğan Sabancı'dan kaza sonrası ilk paylaşım

06 Kasım 2023 09:48

Yunanistan'da geçirdiği deniz kazasının ardından tedavisi süren Doğan Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Aydın Doğan'ın iş insanı kızı Vuslat Doğan Sabancı, Instagram hesabından uzun zaman sonra bir paylaşımda bulundu. 

Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, 25 Ağustos'ta Yunanistan'ın Leros Adası açıklarında deniz kazası geçirdi. Tedavisi için ABD'ye giden Vuslat Doğan Sabancı sosyal medya hesabı Instagram'dan ilk kez paylaşım yaptı.

Vuslat Doğan Sabancı'nın paylaşımı şöyle:

"Salyangozun mektubu

"Bir kaç hafta evvel bir heykelin tepesinde bir salyangoz gördüm. Salyangoz sanki bana uzun bir mektup yazıyordu.

Mektubunda şunu söylediğini duydum: 'Yavaşlayabildiğin bir hayatı bütün duyularınla dinleyebildiğin sürece her gün daha ileri gidebilirsin. Hatta zamandan bağımsız bir şekilde."

Vuslat Doğan Sabancı'nın aylar sonra yaptığı paylaşımın ardından sevenleri ve takipçileri 'geçmiş olsun' dileklerinde bulundu. 

Ne olmuştu? 

Pegasus Havayolları'nı da bünyesinde barındıran Esas Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı, iş insanı Ali Sabancı ve Doğan Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Aydın Doğan'ın iş insanı kızı Vuslat Doğan Sabancı, Yunanistan'ın Leros Adası'nda denizde kaza geçirmişti. Botlarıyla kayalıklara çarpan Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı yaralanmıştı. Yunan Sahil Güvenliği, kazayla ilgili soruşturma yürütüldüğünü duyurmuştu. Kazanın ardından yüzer ambulansla Bodrum'a götürülerek ameliyat edilen dalağı alınan Ali Sabancı, ambulans uçakla İstanbul'a nakledilerek, Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi'nde tedaviye alınmıştı. Vuslat Doğan Sabancı da Ali Sabancı'nın ardından İstanbul'da Amerikan Hastanesi'ne getirilmişti. 

Doğan Holding ve Esas Holding, 4 Eylül'de yaptıkları açıklamada geçirdikleri deniz kazası sonrası Vuslat Doğan Sabancı'nın tedavisinin evinde, yoğun bakım süreci tamamlanan Ali Sabancı’nın tedavisinin ise normal odada devam ettiğini bildirmişti.

TIKLAYIN - Esas Holding'ten Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı hakkında açıklama: Sağlık durumları iyiye gidiyor

TIKLAYIN - Yakınları ve tanıklar, Vuslat Doğan Sabancı ile Ali Sabancı'nın geçirdiği büyük deniz kazasını anlattı

TIKLAYIN - Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı, Yunanistan'daki büyük deniz kazasında yaralandı!

TIKLAYIN - Ertuğrul Özkök: Vuslat ve Ali Sabancı’yı getiren deniz ambulansı başka kimleri kurtardı?

TIKLAYIN | Yunan basını, Ali ve Vuslat Sabancı’nın denizde yaptığı kazanın fotoğraflarını paylaştı

TIKLAYIN | Denizde kaza geçiren ve tedavileri süren Sabancı çiftine ziyaretler sürüyor

TIKLAYIN - Sabah gazetesi yazarı: Bot kazası geçiren Vuslat Doğan Sabancı, ABD'de üç ameliyat geçirdi