Gündem

Urfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünde Asım Sultanoğlu eylemi: Şaibeli müdür buradan gidene kadar biz de buradan gitmiyoruz

15 Ağustos 2023 16:37

 

T24 Haber Merkezi

Eski CHP Urfa Kadın Kolları Başkanı Emine Gizem Çetiner, Ensar Vakfı Davası’nda hakkında soruşturma açılan 3 yöneticiden biri olan Asım Sultanoğlu'nun Şanlıurfa il milli eğitim müdürü olarak atanmasını protesto etmeye devam ediyor.

Ensar Vakfı Davası’nda hakkında soruşturma açılan yöneticilerden biri olan Asım Sultanoğlu'na yönelik protestolar devam ediyor. 6 gündür Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünde Sultanoğlu'nun Urfa İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanmasını protesto eden Çetiner, halkı adalet nöbetine çağırdı.

"Şaibeli olan müdür buradan gidene kadar biz de buradan gitmiyoruz"

Tuttuğu adalet nöbeti başında bir video yayımlayarak "Şaibeli olan müdür buradan gidene kadar biz de buradan gitmiyoruz. Karaman'ın, Antalya'nın kabul etmediği bir şahsı biz de Şanlıurfalılar olarak kabul etmiyoruz" diyen Çetiner, müdürlük önünde Şükrü Erbaş'ın 'Sonsuzun Uçları' şiirinden bir bölüm okudu. Çetiner'in adalet nöbetine vatandaşlar da katıldı.

İşte Çetiner'in Urfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünde çekilen videosunun tamamı: