Spor

Samsunspor, yeni teknik direktörü ile resmen anlaştı

Takım, teknik direktörlük için Alman Thomas Reis ile sözleşme imzaladı

12 Haziran 2024 16:19

Markus Gisdol ile yollarını ayırdığını duyuran Samsunspor, yeni Teknik Direktörü Thomas Reis ile sözleşme imzaladı. Bundesliga takımı Schalke'de görev yapmış olan Reis, Samsunsporlular ile Teknik Direktörlük için 1+1 yıllık bir sözleşmeye imza attı.

Samsunspor, Reis ile sözleşmeyi imzaladıktan sonra yaptığı açıklamada ," Kulübümüz, 2024-25 Sezonu hazırlıklarını sürdüren kulübümüz, teknik direktörlük görevi için Alman çalıştırıcı Thomas Reis ile 1+1'lık sözleşme imzalamıştır. Nuri Asan Tesisleri'mizde yapılan imza törenine Operasyon Direktörümüz ve İcra Komitesi Üyesi Soner Soykan, Futbol Direktörümüz Fuat Çapa, İcra Komitesi Üyemiz Suat Çakır ve Mali İşler Direktörümüz Koray Yalçın katıldı" ifadelerini kullandı.

İmza töreni sonrası konuşan Teknik Direktör Thomas Reis, "Samsun çok güzel bir şehir. Buraya geldiğim için mutluyum. Stadyumu, tesisleri ve Samsunspor Futbol Akademisini gezdim, çok beğendim. Takımımızı başarıya taşımak için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Taraftarlarımızın desteğiyle büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum" dedi. (Kaynak: Ntvspor)