Gündem

RTÜK Başkanı ayakkabıdan viski içilmesine "rezalet" demişti; Didem Soydan'dan yanıt geldi!

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, görüntülere sert tepki gösterdi

03 Ekim 2024 09:06

T24 Haber Merkezi

Ünlü model Didem Soydan’ın, Youtube’daki "Soba" programında ayakkabısından viski içilmesine, RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin "Bir kadının ayakkabısından içki içiliyor. Rezaletin bini bir para" diyerek tepki göstermişti. Soydan'ın, RTÜK Başkanı'na yanıtı gecikmedi.

Youtube’da Ali Biçim ve Mesut Can Tomay’ın konuğu olan model Didem Soydan’ın ayakkabısından viski içilmesi gündem olmuştu.

TIKLAYIN | Didem Soydan'ın ayakkabısından viski içip, ayaklarını öptüler!

TIKLAYIN | RTÜK'ün "İzleme uzmanlarımız teyakkuzda" açıklamasının Kızıl Goncalar ve Kızılcık Şerbeti ile ilgili olduğu iddia edildi

Ali Biçim ve Mesutcan Tomay "Sağlığına" diyerek ayakkabıya dökülen viskiyi içmişti. Ardından Soydan’ın Mesutcan Tomay’a "Ayaklarım 36 numara mı bir inceler misin?" demesinin ardından Tomay, "Bu ayaklar öpülür başa konur" diyerek modelin ayaklarını öpmüştü.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, Ali Biçim ve Mesutcan Tomay'ın manken Didem Soydan'ın ayaklarını öpüp ayakkabısından viski içmesine, "Bir kadının ayakkabısından içki içiliyor. Rezaletin bini bir para" ifadeleriyle tepki gösterdi.


Şahin'in açıklamasından sonra Didem Soydan, "Biz yaptık beğenmeyen kapatsın beğenen açsın! Türk halkı her şeyi unutur" dedi.

'Gecenin Kıyısı'nda taraf tutmanın anlamsızlığı üzerine bir hikâye