Gündem

Murat Kurum canlı yayında itiraf etti: Ehliyetsiz araba kullandım

Adaylığı açıklandıktan bu yana gaflarıyla gündemden düşmeyen Kurum bu kez de ehliyetsiz araç kullandığını itiraf etmesiyle gündemde

Görsel:HaberTürk

11 Mart 2024 10:27

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, canlı yayında ehliyetsiz araç kullandığını itiraf etti. 

Kurum, Habertürk’te Mehmet Akif Ersoy’un sunduğu Nedir Ne Değildir Özel’in konuğu oldu. Kurum, Ersoy’un “Küçükken hiç yaramazlık yaptınız mı?” sorusuna; "Bir kere şey aldım. yaramazlık dersek eğer ehliyet almamıştım ama araba kullanmayı biliyordum" yanıtını verdi. Kurum, Ersoy’un “Yapmamışsınızdır onu bence” tepkisine gülerek, "Yaptım. Ehliyetsiz araba kullandım" diye yanıt verdi.

Kurum şunları söyledi:

"Oluyor, oluyor. Ne söylesek hemen akşam haberlerde görüyoruz. Yani atıyorum bir yere gidiyorum. Tabi çok yoğun programlarımız bizim. Sabah başlıyoruz 09.00'da gece 02.00'a kadar. 8-910 tane program. Gidiyorsun her yerde konuşuyorsun. Orada bazen Küçükçekmece'ye gittik geçen. Büyükçekmece demişim. Veya işte şantiyede bareti takıyoruz ya.. Kafamıza takıcaz nereye takacağız başka. Orada konuşurken işte Bareti ayağımıza geçirmemizi, işte kafamıza falan derken hemen orada haber yapıyorlar."

TIKLAYIN - Murat Kurum 'unutunca': “Şimdi biz neyin açılışını yapıyoruz?”

TIKLAYIN - Murat Kurum, Küçükçekmece ile Büyükçekmece'yi karıştırdı