Gündem

Motorize çaycı

Ahmet DAĞLI/SANDIKLI (Afyonkarahisar), (DHA)- AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı ilçesinde kahvehane işleten Nihat Yeyin (40), siparişleri daha hızlı ve soğumadan götürmek için motosikletle servis yapıyor

09 Ekim 2018 13:10

Ahmet DAĞLI/SANDIKLI (Afyonkarahisar), (DHA)- AFYONKARAHİSAR\'ın Sandıklı ilçesinde kahvehane işleten Nihat Yeyin (40), siparişleri daha hızlı ve soğumadan götürmek için motosikletle servis yapıyor. Yaklaşık 10 yıldır bu şekilde sipariş dağıttığını söyleyen Nihat Yeyin, \"Zamandan kazanıyoruz. Aynı zamanda çaylarımız da soğumuyor\" dedi.
Çakır Mahallesi Eski Sanayi bölgesinde 20 yıldır kahvehane işleten Nihat Yeyin, dışardan gelen siparişleri 10 yıldır motosikletiyle servis ediyor. Bir eliyle çay tepsisini tutan Nihat Yeyin, diğer eliyle de motosiklet kullanıyor. Görenleri hayrete düşüren Nihat Yeyin\'in motosikletle servisinden sipariş veren esnaf da memnun.
Motosikletiyle hem hızlı servis ettiğini hem de çayların soğumadığını söyleyen Nihat Yeyin, bugüne kadar hiç kaza yaşamadığını, servis esnasında motosikletini dikkatli kullandığını söyledi. 10 yıldır motosikletle çay dağıttığını anlatan Nihat Yeyin, \"Gelen siparişleri daha kısa zamanda, soğumadan ulaştırmak amaçlı bu yola başvurduk. Bundan da memnun kaldık. Zamandan kazanıyoruz. Aynı zamanda çaylarımız da soğumuyor\" dedi.
Sürekli Nihat Yeyin\'den çay siparişi verdiğini aktaran Tahir Koçpınar da \"Motosikletiyle çayları soğutmadan getiriyor. Yaya olarak mesafe uzak olduğu için geç geliyor. Dökmeden getirdiğine de hayret ediyorum. Maşallahı var. Hiç kaza yaptığını görmedim\" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haber, değiştirilmeden kaynağından otomatik olarak eklenmiştir