Politika

Meclis'te DEM Parti'li vekile tokat atan AKP'li Karaismailoğlu, ilk kez konuştu: Bazılarına hak ettiği dilden konuşmak gerekiyor

03 Ağustos 2024 15:41

TBMM Genel Kurulu’nda DEM Parti Mersin Milletvekili Ali Bozan’a tokat atan eski Ulaştırma Bakanı AKP Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, olaya ilişkin açıklamasında, "Sabrın da bir sınırı oluyor. Maalesef olmaması gereken şeyler ama sebebi sonucu belli olan bir şey. Bazılarına hak ettiği dilden konuşmak gerekiyor. Keşke olmasaydı" dedi.

TIKLAYIN - Eski Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, Genel Kurul'da AKP'ye "Hırsız" diyen DEM Partili Ali Bozan'a tokat attı, vurarak üstüne yürüdü

TBMM Genel Kurulu’nda 24 Temmuz günü çıkan tartışmada, DEM Parti Mersin Milletvekili Ali Bozan’a önce tokat atan, sonra da yumruk ve tekmeler savuran AKP'li Adil Karaismailoğlu, olayın ardından ilk kez konuştu.

Trabzon’da partisinin düzenlediği Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı’na katılan Karaismailoğlu, "Değerli arkadaşlar sabrın da bir sınırı oluyor. Maalesef olmaması gereken şeyler ama sebebi sonucu belli olan bir şey. Bazılarına hak ettiği dilden konuşmak gerekiyor. Keşke olmasaydı" ifadelerini kullandı. (DHA)