Spor

Mbappe, transfer iddialarına yanıt verdi!

"Bir sonraki adım Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak."

13 Nisan 2023 10:44

Şampiyonlar Ligi'nden Bayern Münih'e elenen PSG'de uzun süredir ismi transfer dedikodularına karışan Kylian Mbappe geleceği hakkında konuştu.

Bitmeyen Real Madrid hikayesi

Geçen yıl haziran ayında PSG ile sözleşmesinde son yıla giren Mbappe için Real Madrid'le anlaşacağına kesin gözle bakılıyordu. Ancak Mbappe herkesi şaşırtarak Paris kulübü ile 2025 yılına kadar yeni sözleşme imzalamıştı. Fakat yeni sözleşme imzalamış olması bile hala Real Madrid söylentilerini bitirmedi.

PSG'nin Şampiyonlar Ligi kabusu

Kadrosunu güçlendirerek yeni umutlarla Şampiyonlar Ligi'ne hazırlanan ancak her seferinde kupayı alamayarak elenen PSG, geçen yıl Mauricio Pochettino yönetiminde son 16 turunda Real Madrid'e elenmiş, bu sene de Christophe Galtier yönetiminde son 16 turunda Bayern Münih tarafından elendi.

PSG'nin Şampiyonlar Ligi'nde ki en büyük başarısı 2019-20 senesinde finale kalmak olmuştu. Ancak Fransız ekibi Bayern Münih'e 1-0 elenerek kupayı alamamıştı.

Hayal kırıklığı yaratan üçlü

Mbappe ve Neymar'a sahip olan PSG, kadrosuna Lionel Messi'yi katarak Şampiyonlar Ligi'ni kazanabilecek iddialı bir kadro oluşturmuştu. Fakat 3 yıldız oyuncuda Şampiyonlar Ligi'nde istenilen performansı veremeyerek adeta hayal kırıklığı yarattı.

"Tek ihtiyacım olan kazanmak"

Şampiyonlar Ligi'nden bu yılda istediğini alamayan Mbappe'nin İspanyol ekibe gitmediği için çok pişman olduğu ve gelecek yıl Real Madrid forması giyileceği konuşuluyordu. Mbappe ise hakkında çıkan iddialara son noktayı koydu. "Bir sonraki adım Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak. Zaten bir finale çıktık. Kazanmak dışında tüm aşamaları gördüm. Tek ihtiyacım olan kazanmak. Bunu nerede yapmak istiyorum? Paris'te. Ben bir Parisliyim ve sözleşmem devam ediyor. Yani PSG'de kalacağım." (Milliyet)