Magazin

MasterChef'te bir ilk: Şefler altın kaşık attı

TV8

27 Ağustos 2023 21:09

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef All Star'ın son bölümünde, yarışmacılar eleme adayı olmamak için iki etaplı oyunda mücadele etti. Bir yarışmacıya altın kaşık atıldı.

Duvar'da yer alan habere göre Yarışmacılar ilk olarak en iyi katmeri yapmaya çalıştı. En iyi katmeri yapan isim Esra oldu. Esra'dan sonra en iyi katmeri yapan ve ilk turdan elenmekten kurtulan yarışmacılar Hasan, Kıvanç, Çağatay, Suna, Alican, Azize olarak açıklandı.

İkinci tur için kalan yarışmacılara limon tuzu verildi. Yarışmacılar limon tuzundan yaratıcı tabaklar yaptı. Şef Mehmet Yalçınkaya yaptığı açıklamada, "Bizim için verimli gün, çok güzel tabaklar var" dedi. Şef Somer Sivrioğlu da, "Normalde bu masayı alıyorsunuz biliyorsunuz ama bu sefer lazım olacak" diyerek kaşığı attı.

"Birimizin elinde kaşık varsa çok iyi bir tabak var demek"

Somer Şef sözlerinin devamında kaşığı alan ismi şöyle açıkladı:

"Aramızda şunu konuştuk, sonuncu olan tabak bile başka bir yarışmada birinci olabilecek tabak. Bugün kötü bir tabak yok diyebiliriz aslında. Ama birimizin elinde kaşık varsa çok iyi bir tabak var demek. Bu gece şeflerin oy birliğiyle birinci olan ve ilk Masterchef All Star altın kaşığını alan yarışmacı Barbaros."