Magazin

Hollywood'un komik çiftlerinden Isla Fisher ve Sacha Baron Cohen, ayrıldıklarını açıkladı

Fisher ve Cohen, uzun bir nişanlılık süreci ardından 2010 yılında dünyaevine girmişti

06 Nisan 2024 08:32

2001 yılında bir partide tanışan ve 2010 yılından bu yana evli olan Isla Fisher ve Sacha Baron Cohen, geçen yıl boşandıklarını açıkladı. Ortak bir ayrılık açıklaması yapan oyuncu çift, "Çocuklarımıza olan bağlılığımızı ve sevgimizi sonsuza kadar paylaşıyoruz" dedi.

Hollywood'un komik çiftleri arasında yer alan ve üç çocukları olan Isla Fisher ve Sacha Baron Cohen, geçen yıl boşandıklarını açıkladı. 2001 yılında Avustralya'da bir partide tanışan Fisher ve Cohen, uzun bir nişanlılık süreci ardından 2010 yılında dünyaevine girmişti.

Hollywood'un komik çifti, sosyal medya hesaplarından ortak bir açıklama yayımladı

"Çocuklarımıza olan sevgimizi sonsuza kadar paylaşacağız"

Sosyal medya hesaplarından ortak bir açıklama yayınlayan ikili, “Yirmi yıldan fazla süren uzun bir tenis maçının ardından nihayet raketlerimizi bırakıyoruz. 2023 yılında evliliğimizi sonlandırmak için ortaklaşa dava açtık" dedi.

"Her zaman gizliliğimize öncelik verdik ve bu değişiklik üzerinde sessizce çalışıyoruz" diyen ünlü çift, "Çocuklarımıza olan bağlılığımızı ve sevgimizi sonsuza kadar paylaşacağız. Ailemizin mahremiyet isteğine saygı duyduğunuzu içtenlikle takdir ediyoruz" ifadelerini kullandı.