Dünya

Henüz 11 aylıkken 23 ülke gördü

29 Ağustos 2023 12:39

T24 Dış Haberler

Birleşik Krallıklı bebek Atlas Montgomery, henüz 11 aylıkken birçok insanın ömrü boyunca göreceğinden daha fazla ülke gezdi.

Bebek Montgomery, 29 yaşındaki annesi Becs Lewis ve 31 yaşındaki babası Will Montgomery ile birlikte şimdiden 23 ülke gezdi. 

South West News Service'e konuşan Lewis, "Hiç bebekle seyahat edebileceğimizi düşünmemiştim. Gerçekçi gelmemişti, ama o kadar da zor değil" dedi. 

Çift, Lewis'in Kasım ayına kadar olan doğum izninden faydalanarak bebek henüz 6 haftalıkken karavanla Avrupa'yı gezmeye başladı. 

Lewis, "Müthiş bir dönem geçirdik. Büyümesinin her anını gördük. Sadece üçümüzün birlikte seyahat edebilmesi müthişti" diye konuştu.

Çift, bebeklerinin önemli anlarını da ülkelerle kayıt altına aldı; Montgomery ilk kez İsviçre'de emekledi, ilk dişi Norveç'te çıktı ve katı gıdaya Fransa'da başladı. 

Çift yolculuklarına Yeni Zelanda ve Singapur'la başladı. Daha sonra 14 bin dolara aldıkları karavanla Avrupa'yı gezdi. Gördükleri ülkeler arasında İtalya, San Marino, Slovenya, Hırvatistan, Avusturya, Çekya ve Danimarka da bulunuyor. 

Lewis, yolculuklarını bitirdiklerinde bebeklerinin 25 ülke görmüş olacağını ifade etti.