Gündem

Gonca Vuslateri'nden Fırat Tanış açıklaması: Eminim kendisi yüzünden terapist kapılarında uyuyan kadın meslektaşları huzur bulmuştur

Tanış'ın eski sevgilisi İklim Tamkan, önceki gün Tanış hakkında uzaklaştırma kararı çıkarttırdığını açıklamıştı

28 Şubat 2024 19:51

T24 Haber Merkezi

Oyuncu Gonca Vuslateri, piyanist ve besteci İklim Tamkan'ın hakkında uzaklaştırma kararı çıkarttırdığı oyuncu ve müzisyen Fırat Tanış hakkında paylaşımda bulundu. Vuslateri, sosyal medyadan, "Eminim kendisi yüzünden terapist kapılarında uyuyan kadın meslektaşları biraz olsun huzur bulmuştur" yazdı.

Tamkan, önceki gün eski sevgilisi Tanış hakkında şiddet suçlamalarında bulunmuştu. Tamkan, beraberliğini sonlandırdıktan sonra Tanış'ın; kendisini, ailesini ve yakınlarını ağır psikolojik şiddet, tehdit ve ısrarlı takip sarmalına soktuğunu söylemişti.

T24'ün ulaştığı bilgiye göre Tanış'a uzaklaştırma kararı tebliğ edilmemişti. Yakınları, Tanış'ın da Tamkan'a karşı yasal girişimde bulunmayı değerlendirdiğini söylemişti.

TIKLAYIN - İklim Tamkan: Şiddet, tehdit, ısrarlı takip nedeniyle Fırat Tanış hakkında uzaklaştırma kararı çıkarttırdım

"Göğsüme giden nefesi ve ilahi adalet duygumu tarif edemem"

Tamkan'ın Tanış hakkındaki açıklamalarının ardından konuya ilişkin bir paylaşım da bugün Vuslateri'nden geldi. Vuslateri, paylaşımında şunları söyledi:

"Defterin sayfalarını aralardım da... Gebelikte kendimi geremem. Bilinmesinden duyduğumuz tarifsiz 'görülüyor' hissi... Göğsüme giden nefesi ve ilahi adalet duygumu tarif edemem. Eminim kendisi yüzünden terapist kapılarında uyuyan kadın meslektaşları biraz olsun huzur bulmuştur."