Spor

Galatasaray'a Angelino piyangosu

Galatasaray'dan ayrılması beklenen Angelino'ya Olimpik Marsilya talip oldu

23 Ocak 2024 14:17

Renan Lodi'yi 25 milyon euro karşılığında Jorge Jesus'un çalıştırdığı Suudi Arabistan ekibi Al Hilal'e gönderen Olimpik Marsilya, kalıcı sol bek arayışını genişleterek rotasını Türkiye'ye çevirdi.

Olimpik Marsilya, öncelikle rotasını Nantes'tan Quentin Merlin'e çevirdi. Merlin için Nantes 15 milyon euro istedi. İkinci adres Rennes oldu. Adrien Truffert için Rennes ile temasa geçen Marsilya, bu kez de 20 milyon euro cevabını aldı.

Daha uygun fiyatlı bir bek arayan Marsilya'ya Galatasaray'da kiralık oynayan ve son dönemde forma şansı bulamayan Angelino önerildi ve Fransız ekibi bu öneriye sıcak baktı. Angelino'yu bonservisiyle almak isteyen Marsilya'ya RB Leipzig de yeşil ışık yaktı.

Bu gelişmeler üzerine Marsilya, Angelino ile temasa geçti. Kısa süre içerisinde bu temaslardan da bir sonuç çıkacağı ve transferin buna göre şekilleneceği kaydedildi.

Galatasaray'ın sezon başında 20 maç oynaması durumunda 6 milyon euro zorunlu satın alma opsiyonuyla kadrosuna kiralık kattığı Angelino, şu ana kadar 19 maçta oynadı ve 1 gol atıp 1 asist yaptı.