Spor

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Devletle biz iç içeyiz

05 Haziran 2024 15:58

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Ben olduğum sürece Fenerbahçe'yi şampiyon yapmazlar" söylemiyle ilgili yeni bir açıklama yaptı. Koç, "Vergisi var, imarı var, statlar devletin, Spor Bakanlığı'mız var yeni spor kanunu var, devletle biz iç içeyiz. Bir soruyu atladık. "Ben olduğum sürece bizi şampiyon yapmazlar"ı bir açıklayayım. Sonra sayın Cumhurbaşkanı'mıza da oradan girelim. Bu bir isyandı. Camiayı ayağa kaldırma, yeter artık deme söylemiydi" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, başkanlık seçimi öncesi Sarı-Lacivertli kulübün gündemine dair Halk TV'de açıklamalarda bulundu. "Ben olduğum sürece Fenerbahçe'yi şampiyon yapmazlar" sözleriyle ilgili konuşan Ali Koç, devletle ve Cumhurbaşkanı ile bir sorunları olmadığını söyledi.

Ali Koç, "Vergisi var, imarı var, statlar devletin, Spor Bakanlığı'mız var yeni spor kanunu var, devletle biz iç içeyiz. Bir soruyu atladık. "Ben olduğum sürece bizi şampiyon yapmazlar"ı bir açıklayayım. Sonra sayın Cumhurbaşkanı'mıza da oradan girelim. Bu bir isyandı. Camiayı ayağa kaldırma, yeter artık deme söylemiydi"  Ben olduğum sürece "Ben başkan olduğum Fenerbahçe’yi şampiyonluk yapmazlar sözüme açıklık getireyim. Bu bir isyandı.

Etkisi olduğunu da görüyorum. Bu bir teslimiyet bırakma duygusu değildi. Bunun üzerinden seçim kampanyası yapmak son derece yanlış. Benim ağzımdan bir laf çıktı diye seçim kazanacaklarını düşünüyorlarsa yanılıyorlar. Ne benim ne de Fenerbahçe’nin Devlet, İktidar ve Cumhurbaşkanı ile bir sorunum yok. Bizim sorunumuz bizi Cumhurbaşkanımız ile karşı karşıya getirmeye çalışan zihniyetle sorunumuz var. Mesela Riyad’da her şeyi bana yazdılar. "Ali Koç Sayın Erdoğan'a karşı" söylemi tutuyor" ifadelerini kullandı.