Magazin

Erkin Koray'ın kızından uyarı: O mezar babamın değil

16 Ağustos 2023 19:37

Erkin Koray'ın kızı Damla Koray Çamlıca, geçen hafta hayatını kaybeden babasının mezarıyla ilgili sosyal medyada yer alan bir paylaşım üzerine açıklamada bulundu.

Vefat eden usta sanatçının kızı Damla Koray Çamlıca, birkaç gündür sosyal medyada yer alan ve babasının mezarı başında toplananları gösterdiği iddiasıyla paylaşılan fotoğrafla ilgili Instagram hesabından uyarıda bulundu.

Sanatçının kızı, Kanada, Toronto'daki Westminster Mezarlığı & Anıt Mezarı'na defnedilen babasının mezarının üzerinde çiçekler olan mezar olmadığını belirtti.

"Fotoğrafta üzeri çiçekli olan mezar babamın değil"

Damla Koray Çamlıca,  “Arkadaşlar tez canlısınız… Sevdiğiniz insanı, dualarınızı eksik etmiyorsunuz. Hemen de koşmuşsunuz, çok teşekkür ederim. Günlerdir bir şey demeyeyim diyorum fakat baktım kitle büyüyor… Neyse diyeceğim o ki, bu fotoğrafta üzeri çiçekli olan mezar babamın değil. Onunki sağdaki arkanızı dönmüş olduğunuz yani… Sizin dualar kime gitti bilmiyorum. Neyse arada gidip dertleşmek isteyen olursa bilginiz olsun… Yine de düşünüp zahmet edip giden herkese şükranlarımı iletirim, çok kıymetlisiniz…”

İşte Damla Koray Çamlıca'nın paylaşımı: