Seçim 2024

Erdoğan: Hiç kimsenin şahsımızın gölgesinde yürüyerek sırf seçim kaybettirmek için ortada dolaşmasına rıza göstermeyiz

"Yaparsa AK Parti yapar. Bunların yapacağı herhangi bir şey yok. Şanlıurfa'mıza, sakın ha yazık etmeyelim"

09 Mart 2024 15:53

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa'da açıklamalarda bulundu. Yerel seçime ilişkin mesajlar veren Erdoğan, "Hiç kimsenin Cumhur İttifakı’nın, AK Parti’nin, şahsımızın gölgesinde yürüyerek sırf seçim kaybettirmek için ortada dolaşmasına rıza göstermeyiz. Rabbim hepsini ıslah etsin." dedi.

Yerel seçime az bir süre kala Erdoğan'ın da seçim çalışmaları devam ediyor. Erdoğan bugün partisinin Şanlıurfa mitinginde konuştu.  "Milletimize yalan söylemedik. Söz verdiklerimizi yerine getirmek için çalıştık. Söylediğimizi yapmak için gece gündüz gayet gösterdik." ifadelerini kullandı. 

Şanlıurfa'ya yapılan yatırımları anımsatan Erdoğan "Yaparsa AK Parti yapar. Bunların yapacağı herhangi bir şey yok. Şanlıurfa'mıza, sakın ha yazık etmeyelim" şeklinde konuştu.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan satırbaşları şu şekilde:

"Şanlıurfa'yı şanına yakışır bir şekilde yatırımlarla daha da farklı hale getireceğiz. Diğerlerinin böyle bir imkanı var mı? Böyle bir şey yapabilirler mi? İnsanlarımızı asla kandırmaya çalışmadık. Milletimize yalan söylemedik. Söz verdiklerimizi yerine getirmek için çalıştık. Söylediğimizi yapmak için gece gündüz gayet gösterdik.

Bir dönem ülkemiz siyasetine damfga vuran 'Onlar ne veriyorsa 5 fazlası benden' zihniyetini hatırlarsınız. Türkiye bunu çok ağır bir şekilde ödedi.

Alanda şu anda verilen rakam 70 bin.

Süper Kupa mesajı

7 Nisan'a hazır mısınız? 7 Nisan'da Fenerbahçe-Galatasaray maçını inşallah Şanlıurfa'mıza aldık, burada o maçı yapacağız. Çünkü Şanlıurfa'ya bu yakışırdı, şanına yakışır.

Türkiye Yüzyılı vizyonuyla sadece bugünkü sorunların üstesinden gelme değil, daha huzurlu, güvenli, müreffeh bir gelecek için mücadele etme sözü veriyoruz. Önümüzdeki seçimde şehirlerimizi emanet edeceğimiz belediye başkanlarımızı da bu anlayışla belirledik.

2019 seçimlerinde bir sürü vaatte bulundular. Sonuçta hiçbirini yapmadılar. Hep çok alanda şehirlerimizi geri götürdüler. Ülkemizin milli gelirini 21 yılda 3 kat artırmış bir yönetim olarak vatandaşımızın her derdi bizim derdimizdir. Her kesimden insanımızın sıkıntısını çözecek programa ve kararlılığa sahibiz.

"Hiç kimsenin sırf bize seçim kaybettirmek için ortada dolaşmasına rıza gösteremeyiz"

Önümüzdeki seçimde şehirlerimizi emanet edeceğimiz belediye başkanlarımızı bu anlayışla belirledik. Hiç kimsenin Cumhur İttifakı'nın, AK Parti'nin, şahsımızın gölgesinde yürüyerek sırf bize seçim kaybettirmek için ortada dolaşmasına rıza gösteremeyiz. Bizim gölgemizde yürüyüp bize çelme takmaya çalışanlar istismarda da sınır tanımıyorlar.

"Zulme set çekme devri"

Devir kavga veya çekişme değil, birlik olup zulme set çekme devridir. Tıpkı bir duvarın tuğlaları gibi kenetlenerek mücadelemizi sürdüreceğiz. Ayrışmayacağız, birbirimize asla düşmeyeceğiz. Kusuları büyütenlerden, farklılıkları derinleştirenlerden değil, kardeşliği yüceltenlerden olacağız. Böyle dertleri olmayana ne kulak verin, ne vaktinizi harcayın ne de oyunuzu heba edin.

Yaparsa AK Parti yapar. Bunların yapacağı herhangi bir şey yok. Şanlıurfa'mıza, sakın ha yazık etmeyelim

2,5 milyon ziyaretçi

Göbeklitepe, geçtiğimiz 5 yılda 2,5 milyon ziyaretçi ağırladı.

Şanlıurfa Alan Yönetimi Başkanlığı'nı kuruyoruz. Sosyal yardımlarda Şanlıurfalı ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza 33 milyar lira tutarında kaynak aktardık.

8 Mart mesajı

Dün Dünya Kadınlar Günü'ydü. Muhteşem toplantılar yaptık. Çünkü kadınlar bizim yüz akınımız. Cennet annelerin ayaklarının altında.