Spor

Dünya şampiyonu olan Eczacıbaşı Dynavit'e, stil sponsoru Beymen Club'dan tebrik ziyareti

20 Aralık 2023 23:56

2020 yılından bu yana Eczacıbaşı Spor Kulübü’nün stil sponsoru olan Beymen Club, Çin’de düzenlenen Voleybol FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası finalinde şampiyon olan Eczacıbaşı Dynavit’i ziyaret ederek, takımı tebrik etti.

Beymen Group CEO’su Elif Çapçı ve Beymen Club ekibi, dünya şampiyonluğu sonrası 20 Aralık 2022 Çarşamba günü Eczacıbaşı Spor Salonu’ndaki ilk antrenman öncesi, Eczacıbaşı Dynavit oyuncuları ile bir araya gelerek şampiyonları kutladı.

Eczacıbaşı Dynavit oyuncuları ve yönetimini tebrik eden Beymen Group CEO’su Elif Çapçı, “Cumhuriyetimizin 100. yılında FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası’nda kazandıkları zaferle ülkemizi gururlandıran, Eczacıbaşı Dynavit’i gönülden tebrik ediyorum. Onlar, şampiyon bir takım olmalarının yanı sıra güçleri, çalışkanlıkları, mücadele azimleri ve asla pes etmeyen duruşlarıyla ilham veren rol modellerimiz oldular. Beymen Club olarak Eczacıbaşı Dynavit’in stil sponsoru olmaktan ve bu harika takımı desteklemekten gurur duyuyoruz” dedi.

Eczacıbaşı Dynavit ve Beymen Club iş birliği ile 2020 yılında başlayan “Stil Yolculuğu” 2023-2024 sezonunda da devam ediyor. Eczacıbaşı Dynavit için özel olarak tasarlanan, Beymen Club’ın özgün ve modern tasarım dili ile kadın sporculara stil ilhamı veren koleksiyon, “Onların stili sonuna kadar mücadele etmek. Bizim stilimiz onları sonuna kadar desteklemek” mesajının altını çiziyor. Kulüp renklerindeki siyah ve turuncu koleksiyon, yoğun maç dönemlerinden resmi törenlere ve serbest zamanlara farklı dönemlerdeki ihtiyaçlar için blazer ceketlerden sweatshirtlere, taytlardan eşofmanlara, gömlekten sırt çantalarına kadar uzanan geniş bir ürün yelpazesi sunuyor.