Spor

Dünya, Osimhen'in rövaşata golünü konuşuyor: "Kelimenin tam anlamıyla inanılmaz"

19 Ekim 2024 23:47

Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray, deplasmanda Antalyaspor'u 3-0 mağlup etti. Sarı-kırmızılılarda Victor Osimhen'in röveşata golü büyük yankı uyandırırken, dış basında golün Puskas Ödülleri'ne aday gösterileceği iddia edildi.

İşte dış basında Osimhen'in röveşata golünün yansımaları:

Tutto Napoli

Tutto Napoli'de yer alan haberde, Osimhen'in sakatlıktan harika döndüğü belirtilirken röveşata golüyle kalitesini yeniden gösterdiği belirtildi.

Il Mattino

Il Mattino'daki haberde ise Osimhen'in harika bir röveşata golüyle, Antalyaspor maçında son sözü söylediği ifade edildi.

Area Napoli

Area Napoli'de yer alan haberde ise, "Kelimenin tam anlamıyla inanılmaz bir atletik hareketle topa yaklaşık 3,5 metre yükseklikte vurmayı başardı. Bir futbolcu ve genel olarak her sporcu için neredeyse insanüstü bir hareket" ifadeleri kullanıldı.

AS

AS'ta Osimhen'in sezonun en iyi gollerinden birine imza attığı belirtildi.

Foot Mercato

Foot Mercato'da ise Osimhen'in röveşata golünden, "Napoli tarafından Galatasaray'a kiralanan Victor Osimhen , Türkiye'de oyunun tadını yeniden keşfediyor. O zamana kadar Süper Lig'de 3 maçta 2 gol ve 2 asist yapan oyuncu, bu cumartesi Antalyaspor'a attığı muhteşem golle öne çıktı." ifadelerini kullanarak bahsetti.

Afrik Foot 

Afrik Foot'taki haberde Osimhen'in akrobatik bir röveşata golüyle Antalyaspor ağlarını havalandırdığı belirtildi.

Onze Mondial

Sakatlıktan çıkan Osimhen'in görkemli bir golle sahalara döndüğünü vurgulayan Onze Mondial, Galatasaray'ın Napoli'den kiraladığı Nijeryalı santrforun Türkiye'de kendini bulmaya başladığını aktardı.

Desporto

Desporto'da yer alan haberde ise Osimhen'in fantastik bir gol attığı belirtildi ve Puskas Ödülü'ne kesinlikle aday gösterileceği vurgulandı.

Corriere dello Sport

Corriere dello Sport da Osimhen'in golünü manşetlerine taşıdı. Nijeryalı santrforun süper bir gol attığını belirten İtalyan basını, Antalyaspor'da geceye nokta koyan ismin Osimhen olduğunu belirtti.

TIKLAYIN - Galatasaray aradığı kaleciyi buldu!

TIKLAYIN - İşte Mourinho'nun Samsunspor maçındaki en büyük kozu

TIKLAYIN - Hakan Çalhanoğlu'ndan Montella'ya övgü ve transfer sözleri

TIKLAYIN - Menajerinde açıklama; Semih Kılıçsoy ve van Bronckhorst arasında sorun var mı?

TIKLAYIN - Elias Jelert için Premier Lig iddiası!