Gündem

Demokrat Parti, “Yeter Söz Milletin” sloganıyla sahaya indi

"Devleti bitirdiler, tenceredeki bir kaşık aşımıza göz diktiler; var mısınız bu gidişata itiraz etmeye?"

24 Aralık 2022 13:55

Demokrat Parti (DP), “Yeter Söz Milletin” sloganıyla başlattığı halk buluşmalarına Ankara’nın Yenimahalle ilçesinden başladı.

DP Ankara İl Başkanlığı'nın Dört Mevsim Tiyatro Salonu’nda düzenlediği programa, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Programda konuşan DP Ankara İl Başkanı Delikanlı, kürsüye elinde boş tencere ile çıktı. Delikanlı, “Günün en karanlık zamanı gün doğumuna en yakın olan zamanıdır aynı zamanda. Ülkede her yer zifiri karanlık. Merak etmeyin, endişe etmeyin. Aydınlığa bir adım kaldığındandır. Umudun meşalesini Yenimahalle’den yakıyoruz. Umudu yaymaya Ankara’yı aydınlatmaya var mısınız? Karanlığı yırtıp atmaya, başkenti ayağa kaldırmaya var mısınız?” ifadelerini kullandı.

Delikanlı, konuşmasına şöyle devam etti:

“Geride bıraktıkları mazlumlar, mağdurlardır. Devleti bitirdiler, tenceredeki bir kaşık aşımıza göz diktiler. Tencereler önce ufaldı, şimdi hepten boşaldı. Biz de sürekli günah keçisi arayan, bir gün çiftçiye bir gün esnafa bir gün bürokrata saydıran, ama kendisi hiçbir eleştiriyi üstüne alınmayan, halktan kopan saray ve şürekasına buradan boş tencere gönderiyoruz. Süleyman Demirel’in dediği gibi boş tencere iktidarı götürür. Var mısınız mutfakları bile bize dar eden bu iktidarı götürmeye? Var mısınız bu gidişata itiraz etmeye? Diyoruz ki; AKP sebep fakirlik sonuçtur! Zam zulme dönüştü, tepkiler de sandıkta isyana dönüşecek. Tarihe not düşüyorum: AKP 2023’te hezimete uğrayacak!”

(ANKA)