Spor

Danimarkalı yıldız adım adım Galatasaray'a

Okan Buruk, bu transferin olumlu sonuçlandırılmasını çok istiyor

06 Şubat 2024 08:50

Sol bek dışında bir de fırsat transferi yapmak isteyen Galatasaray’ın, daha önce de gündeme gelen Christian Eriksen ile anlaştığı öne sürüldü.

Galatasaray’ın bir süredir İngiltere Premier Ligi’nden bir 10 numarayla görüştüğü ifade ediliyordu. Mirror gazetesinin haberine göre bu isim, Manchester United’ın Danimarkalı yıldızı Christian Eriksen. Geçtiğimiz dönemlerde de Galatasaray'ın transfer listesinde olan oyuncunun bu kez sarı kırmızılı ekibe çok daha yakın olduğu belirtiliyor.

Son pürüzler giderilmek isteniyor

İngiliz gazetelerinde yer alan son haberlere göre Galatasaray, tecrübeli futbolcuyla her konuda anlaşmaya vardı ve şu sıralarda Manchester United’la kontrat detaylarını görüşüyor. Son pürüzler de giderilirse transferin kiralık olarak gerçekleşmesi bekleniyor.

Okan Buruk, transferin olumlu sonuçlandırılmasını bekliyor

Teknik Direktör Okan Buruk da geçtiğimiz günlerde 1 kişilik yabancı kontenjanını önemli bir yıldızla doldurmak istediklerini dile getirmişti. Eriksen’in hem 10 hem de 8 numarada görev yapabilmesi, yüksek tekniği ve tecrübesiyle tam da Buruk’un kadrosunda görmeyi arzuladığı oyunculardan biri olduğu belirtiliyor.