Gündem

Çeşme'de "200 TL'ye dublör müşteri aranıyor" ilanına Vedat Milor'dan ilginç yorum!

22 Haziran 2023 06:50

Türkiye'nin önemli turizm beldelerinden Çeşme'deki bir kafe, sosyal medya sayfasından dublör müşteri ilanı verdi. İlanda, "Akşam saat 7 ile 10 arasında dublör müşteri kadın-erkek ihtiyacımız vardır. 200 TL+1 içerek verilecektir" denildi. Gastronomi yazarı Vedat Milor, ilan ile ilgili, "Sektörde çedar, çiğ köfte, eleştirmenlerden sonra artık müşteriler de fake" yorumunu yaptı.

İzmir'in Çeşme ilçesinde Çeşme Marina'da bulunan bir kafe işletmesi, iş ilanları yayınlayan bir sosyal medya sayfasına, "Çeşme Marina'da bulunan kafemize akşam saat 7 ile 10 arasında dublör müşteri kadın-erkek ihtiyacımız vardır. 200 TL+1 içerek verilecektir. İlgilenenlerin postu beğenmesi rica olunur" şeklinde bir ilan verdi.

Sosyal medyadaki ilan kısa sürede gündem olurken, çok sayıda vatandaşın yaptığı yorumların ardından ilan sayfadan kaldırıldı.

Ünlü gastronomi yazarı Vedat Milor da dublör ilanını Twitter hesabından paylaştı. Milor "Sektörde çedar, çiğ köfte, eleştirmenlerden sonra artık müşteriler de fake" dedi.