Gündem

ALİKEV İstanbul Maratonu'nda eğitime katkı için koşuyor

Ali İsmail Korkmaz Vakfı, Ali İsmail Korkmaz Burs Fonu için koşacak

02 Kasım 2019 20:05

Gezi Parkı eylemleri sırasında Eskişehir'de polisler tarafından dövülerek öldürülen Ali İsmail Korkmaz'ın ardından açılan Ali İsmail Korkmaz Vakfı, 3 Kasım 2019’da 41'incisi düzenlenecek Vodafone İstanbul Maratonu'nda Ali İsmail Korkmaz’ın annesi Emel Korkmaz ile birlikte Ali İsmail Korkmaz Burs Fonu için koşacak.

 Toplanan bağışlarla burs desteği sağladıkları öğrenci sayısını 200'e çıkarmayı hedefleyen ALİKEV,  geçen sene 167 öğrenciye eğitim bursu sağladı. ALİKEV, bu sene daha çok gence umut olmak, gençlerin eğitimlerine ve aydınlık yarınlarına katkı sağlamak için Emel Anne ile birlikte İstanbul Maratonu'nda yerini alacak ve adımlarını iyilik için atacak.

 Son antrenman 28 Ekim'de gerçekleşti

Büyük maraton öncesi Emel Anne ve ALİKEV gönüllüleri, son antrenmanlarını 28 Ekim 2019'da saat 16:00'da Caddebostan'da gerçekleştirdi. ALİKEV sağladığı eğitim bursunun çapını genişletmek üzere herkesi İstanbul Maratonu'nda düşlerinin peşinden koşmaya davet ediyor.

 31 Ekim itibariyle; 195 koşucu kampanya açtı. 133 öğrencinin bir yıllık bursu toplandı. Emel Anne 110.000 TL bağış topladı. Bu rakamlar yükselmeye devam ediyor.

Bağış yapmak ve detaylı bilgi almak için tıklayın.