Kültür-Sanat

AKM’de dizi müzikleri konseri

30 Mayıs 2024 16:06

T24 Kültür Sanat

Türkiye’nin en yeni ve benzersiz sahne teknolojisine sahip Atatürk Kültür Merkezi (AKM), Güldiyar Tanrıdağlı & İstanbul Strings Dizi Müzikleri Konserine hazırlanıyor.

İlk kez Rachmaninov Anatolian Project albümü ile dinleyiciye ulaşan ve ardından 10 albüme daha imza atan, albümlerinin haricinde yurtdışı, yurtiçi konserleriyle adından sıkça söz ettiren ünlü piyanist ve besteci Güldiyar Tanrıdağlı İstanbul Strings Orkestrası ile AKM Tiyatro Salonunda muhteşem bir konser vermeye hazırlanıyor.

Türkiye’de ilk kez gerçekleşecek olan “Dizi Müzikleri” konserinde müzisyen Emre Altuğ ve dizi müziği yorumlarıyla büyük beğeni kazanan çellist Bagzhan Oktyabr sahnede Tanrıdağlı’nın misafiri olacak.

Son zamanların en çok sevilen ve izlenen dizileri Yalı Çapkını, Şahane Hayatım, Baba, Gülcemal, Veda Mektubu gibi birçok dizinin müziklerine imza atan Güldiyar Tanrıdağlı, özellikle Yalı Çapkını’nın 2023 yılının uluslararası alanda en çok satılan diziler arasında olmasıyla yurtdışında da çeşitli orkestralar tarafından konserler düzenlenmeye başladı.

4 Haziran 2024 Salı akşamı Atatürk Kültür Merkezi Tiyatro Salonunda gerçekleşecek bu özel etkinlikte, Tanrıdağlı'nın duygusal ve etkileyici besteleri, İstanbul Strings Orkestrası'nın eşsiz yorumu ile hayat bulacak. 80 dakikalık konserde, izleyiciler hem tanıdık melodilerle nostalji yaşayacak hem de yeni müzikal deneyimlere tanıklık edecekler.