Kültür-Sanat

26. İstanbul Tiyatro Festivali'nde haftanın oyunları

26. İstanbul Tiyatro Festivali 26 Kasım’a kadar sürecek

Fransız sirk topluluğu Les Colporteurs’un 'Toyo' oyunu festivalde sahnelenecek

01 Kasım 2022 13:40

26. İstanbul Tiyatro Festivali ikinci haftasında Korhan Başaran imzalı dans tiyatrosu Dido, Birleşik Krallık sahnesinin en etkileyici yönetmenlerinden Ben Duke imzalı Juliet ve Romeo ve ünlü Fransız sirk topluluğu Les Colporteurs’un eğlenceli gösterisi Toyo!’yu izleyiciyle buluşturuyor.

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından Koç Holding Enerji Grubu Şirketleri Aygaz, Opet ve Tüpraş sponsorluğunda düzenlenen 26. İstanbul Tiyatro Festivali, kasım ayının ilk haftasında yerli ve uluslararası yapımları ağırlamayı sürdürüyor.

1 Kasım’da Zorlu PSM’de Duvar oyununun ikinci temsiline ev sahipliği yapacak festival, 2 Kasım’da Alan Kadıköy’de sahnelenecek Dido; 3 ve 4 Kasım’da iki gece üst üste Maximum UNIQ Hall’da sahnelenecak Juliet ve Romeo ve 5 Kasım’da Alan Kadıköy’de gerçekleştirilecek çocuk oyunu TOYO !’yu ağırlayacak.

Bu sene Işıl Kasapoğlu’nun küratörlüğünde ve "Tiyatro Yerli Yerinde" sloganıyla gerçekleştirilen 26. İstanbul Tiyatro Festivali 26 Kasım’a kadar sürecek.

Festivalin programı tiyatro.iksv.org/tr program adresinde; festival biletleri ise passo.com.tr, Passo perakende satış noktaları ve İKSV ana gişede satışta.