Gündem

Ayhan Bora Kaplan'ın evi 41 milyon liraya satışa çıkarıldı

Kaplan'ın satışa çıkan evi 7+2 tripleks daire

25 Mayıs 2024 06:00

Suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan’ın Ankara’da oturduğu lüks ev, ilan sitesinde 41 milyon liraya satışa çıkarıldı. Kaplan’ın Çankaya’da Beytepe Köyü'ndeki 750 metrekarelik ultralux tripleks dairesinde hamam, jakuzi, sauna ve hobi odası gibi özellikler ilan sitesinde bilgi olarak yer aldı.   

Politikyol’dan Altan Sancar’ın haberine göre; uyuşturucu, silah kaçakçılığı, gasp, cinayet ve birçok suçtan yargılanan Kaplan’ın Ankara’da oturduğu lüks daire geçtiğimiz günlerde satışa çıkarıldı.

Bir internet sitesinde 12 Mayıs 2024 tarihinde verilen ilana göre ultralux tripleks daire, brüt 750 metrekareden oluşuyor.

Kayıtlara göre, Kaplan ailesinin 2022 yılında tescil ettirdiği söz konusu daire, Ankara’nın en lüks bölgelerinden birinde yer alıyor. Dairenin Türk hamamı ve saunanın yanı sıra beş banyosunun olduğu da aktarılırken, dairenin 7+2 oda sayısında oluştuğu görüldü.

İlanda daireye ait fotoğraflar da yer alırken ultraluks özellikleri görüldü. Satışa konu daire için istenen fiyat ise 41 milyon Türk lirası olarak belirlenmiş durumda.

Tripleks dairenin özellikleri

Kaplan’ın satışa çıkartılan dairesinin özellikleri şöyle: "En büyük tip tripleks dairelerinden biri olan dairemizde bütün ankastreler Gaggenau markadır, ankastrelere çift kapılı sanayi tipi buzdolabı, bulaşık makinası, davlumbaz , mikrodalga fırın, kahve makinası dahildir. Tüm evde ömarka VRF klima sistemleri ve ses sistemi vardır. Ek olarak otomatik perdeler, gömme dolaplar, özel olarak tasarlanmış giyinme odası, Türk hamamı, jakuzi, sauna da dahildir. Ayrıca bu dairenin kapalı garaj alanının içinde kendisine ait hobi odası seklinde de kullanılabilecek özel kapalı bir garajı da vardır."

T24'ün Ayhan Bora Kaplan dosyası

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, Ayhan Bora Kaplan ve 5 örgüt yöneticisi hakkında ''suç işlemek amacıyla silahlı örgüt kurmak ve yönetmek'', ''kasten adam öldürme'', ''nitelikli kasten adam öldürme'', 'kasten yaralama'', 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma'', ''nitelikli yağma'', ''eziyet', ''suç delillerini yok etme, gizleme veya değiştirme'', ''suç üstlenme'' ve ''suçluyu kayırma'' suçlarından 1'i ağırlaştırılmış 2'şer kez müebbet ve 169 yıl 6'şar aya kadar hapis cezası istendi. Diğer 55 sanık için de çeşitli sürelerde hapis cezası talep edildi.

TIKLAYIN | Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında yeni detaylar: Geliri 1 milyon, arabası 40 milyon TL

TIKLAYIN - Ayhan Bora Kaplan dosyasına İyi Partili isim de girdi

TIKLAYIN - Ayhan Bora Kaplan’ın yakın adamlarından Tansel Aktan tutuklandı

TIKLAYIN - Ayhan Bora Kaplan’a cinayet soruşturması: “Mahfuz Tatar cinayeti” dosyası yeniden açıldı, 13 kişi gözaltında

TIKLAYIN - Meral Akşener’in iddia ettiği otel, Ayhan Bora Kaplan’ın ifadesinden mi çıktı?

TIKLAYIN - Ayhan Bora Kaplan ve eski polis müdürlerinden şikâyetçi olan kişinin arabası kurşunlandı: “Asayiş müdürüne 30 bin dolar teslim ettim”

TIKLAYIN - Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında yeni gelişme: Firari Barış Kurt, saklandığı yerde yakalandı

TIKLAYIN-Ayhan Bora Kaplan iddianamesinde yok yok: 61 kişiye "silahlı suç örgütü, öldürme, yaralama, eziyet, yağma, şantaj, rüşvet" suçlaması!

TIKLAYIN - Ayhan Bora Kaplan davası sümen altı edilen soruşturmalardan açıldı: Dosyalar delillere rağmen kapatılmış, takipsizlik kararından sonra fezleke gelmiş

TIKLAYIN - Kaplan davası | Dişleri sökülen Erkan Doğan’ın eski patronu Barış Kurt, AKP Ankara İl Başkan Yardımcılığı yapmış

TIKLAYIN - Ayhan Bora Kaplan’dan “kara para aklama” savunması: Mal varlığımdaki artışın sebebi enflasyondur

TIKLAYIN - Ayhan Bora Kaplan’a bir dava daha

TIKLAYIN - Ayhan Bora Kaplan’ın savunması: “Emniyette bana Süleyman Soylu’yu sordular, Etçi Umut’un ortağı ben değil, Cumhurbaşkanı Yardımcısıydı”

TIKLAYIN - Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne yönelik iddialar nedeniyle 3 emniyet görevlisine soruşturma

TIKLAYIN - Ankara Emniyeti’nde açığa alınan polislerin evlerinde arama başlatıldı