TARİH
19 Ekim 2024
16. yüzyıldan önce yapılan Bouillabaisse, baharatlarla zenginleştirilmiş bir balık çorbasıdır. Domates yoktur ama balıklar ve kabukluların çorbanın suyuna verdiği lezzetten vazgeçilemez
Devamını OkuTARİH
12 Ekim 2024
‘Ve Tanrı Kadını Yarattı’ filmi yalnızca Saint Tropez’ye ve B.B’ye popülerlik kazandırmakla kalmamış, ardında yıllarca sürecek olan bir gastronomik imza da bırakmıştır. Brigitte Bardot, bu tatlıya bayıldığını söyleyerek tatlıya kentin isminin verilmesini öneriyor. Böylece Tarte Tropézienne, St. Tropez’nin simgesi haline geliyor ve çok seviliyor
Devamını OkuTARİH
05 Ekim 2024
MYS, süperyat sektöründe inovasyon ve lüksün zirvesi olarak kabul edilir. Diğer yat fuarlarında göremeyeceğiniz oranda sektörel yenilik, teknoloji, göremeyeceğiniz büyüklük ve lükste yatlar, bu fuardadır
Devamını OkuTARİH
28 Eylül 2024
Kehribar rengiyle parıldayan bottarganın güçlü lezzetini en doğal haliyle yakalayabilmek için, hiçbir değişiklik yapmamak daha doğru. Sadece bir ekmeğin üstüne konulup hafif zeytinyağı gezdirilerek tadına varılması en makbulü
Devamını Oku© Tüm hakları saklıdır.