Diğer
Gündem
"İşimizi seviyoruz ve severek bu işi yaptığımız için gerçekten de ciğerimiz bambaşka oluyor"
Kültür-Sanat
Diyarbakır'ın "ciğer kebabı", Türk Patent ve Marka Kurumunca tescilledi
"Sağlıklı bir hayvan, sağlıklı bir ortam, sağlıklı bir beslenme ortamı yaratamazsak, cağ kebabı bozulan, istemediğimiz, iyi bir usta olsa bile tadını alamadığımız bir şeye dönüşebilir"
Ekonomi
Geçen yıl 4 TL ile 20 TL arasında toptan satılan kestane, bu sene 10 TL ile 35 TL arasında toptan satılıyor
Medya
Sağlık
Kebap ustaları, "Piyasada 10-15 TL’ye satılan kebaplar kesinlikle hilelidir" dedi
Gökhan Artan - Güven Usta - Engin Özmen / Şanghay, 6 Ekim (DHA) - Çin Halk Cumhuriyeti ile Türkiye arasında son dönemlerdeki yakınlaşma, Çin’de Türk restoranların sayısının artmasının da yolunu açtı
1)BAŞBAKAN YILDIRIM 'PRENSİBİMİZ TERÖRÜ ETKİSİZ HALE GETİRMEK' Başbakan Binali Yıldırım belediye çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtladı
Ali LEYLAK- Ömer ŞULUL/ŞANLIURFA, (DHA)- SİİRT'in meşhur kuyu kebabı büryanın Şanlıurfa'da açılan bir restoranda ilk kez yapılması, damak zevkine önem veren kent sakinlerinden ilgi gördü
Yusuf BAŞTUĞ/ADANA, (DHA)- ADANA'da ele geçirilen ve Türkiye gündemini sarsan kaçak at ve eşek eti haberlerine tepki gösteren kebapçılar, adı kentle özdeşleşen Adana Kebabı'na kesinlikle gölge düşürülmemesini istedi
Daha Fazla
© Tüm hakları saklıdır.