Yaşam

Yüzünü göstermek istemeyen kadını ifşa etmesiyle eleştirilen Esra Erol'dan açıklama

"Kameralar önünde ve ailesini görmek istememesinden kaynaklı tavırla yüzümü göstermeyin dediği anda önlemimizi aldık"

13 Şubat 2022 12:09

ATV'de yayınlanan programında, yüzünün görünmesini istemeyen 18 yaşındaki kadını canlı yayında azarlayan ve kameraların kendisini çekmesine izin vermesi nedeniyle tepki çeken Esra Erol, "Programda yer alan çocukları kendi çocuklarım gibi görüyorum. Oradaki, programcı Esra'nın değil, anne Esra'nın tavrıydı" dedi.

Sabah gazetesine konuşan Erol, "Programda yer alan çocukları kendi çocuklarım gibi görüyorum. Oradaki programcı Esra'nın değil, anne Esra'nın tavrıydı. Evli bir adamın ikinci eşi olmak için evinden kaçan 18 yaşındaki bir kız çocuğuna ve onun ötesinde herkese 'Kız çocuklarınızı birini bulup evlenmek için değil eğitim görüp kendi ayakları üzerinde durmaları için yetiştirin' dedim, demeye de devam ediyorum. Ama maalesef sosyal medya körün fili tuttuğu yerden tarif etmesine benzeyen bir yer. Konunun başını sonunu bilmeden, çoğu zaman konuyu bile izlemeden yorum yapan bir güruh var orada. Bence sosyal medyanın insanlığa yaptığı en büyük kötülük, konuyu bağlamından koparması. Kızımız kendi rızasıyla yayına geldi, yayın öncesi "Yüzümü göstermeyin" gibi bir talepte bulunmadı. Kameralar önünde ve ailesini görmek istememesinden kaynaklı tavırla yüzümü göstermeyin dediği anda önlemimizi aldık. Siz kendinizi o kızın anne ve babasının yerine koyun. Beni daha iyi anlayacaksınız." ifadesini kullandı. 

TIKLAYIN | Yüzünü göstermek istemeyen 18 yaşındaki kadını kameraların çekmesine izin vermiş, ardından azarlamıştı; Esra Erol'dan açıklama geldi

TIKLAYIN - Hazal Kaya'dan Esra Erol'a: Sen kimsin de yayına çıkmak istemeyen, belli ki ağır travma yaşayan bir kadın üzerinden şov yapıyorsun?

TIKLAYIN - Doğa Rutkay’dan Esra Erol’a tepki: Kadın kadına kardeş olup sahip çıkmaya çalışırken bu olacak iş midir, kınıyorum!

TIKLAYIN - Bergüzar Korel'den Esra Erol'a destek: İyi ki varsın altın kalpli dostum