Haberler

Mehmet Kaplan'ın öldürdüğünden şüphe edilen Duygu Delen toprağa verildi

Kaplan, polise verdiği ilk ifadede Delen'e şiddet uyguladığını söylemişti

15 Ağustos 2020 12:49

Gaziantep'te erkek arkadaşının yaşadığı 5 katlı binanın 4'üncü katındaki penceresinden düşerek yaşamını yitirdiği iddia edilen Duygu Delen, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kızının cenazesinde konuşan baba Bülent Delen, "Adalet istiyorum. Bir çocuğun ölümü bu şekilde kısa olmuyor. Lütfen adalet istiyorum. Cumhurbaşkanıma yazı yazdım. Benim kızım bu tabutun içinde. Allah rızası için gereken yapılsın" dedi.

Duygu'nun arkadaşları ise söylenilecek çok bir şeylerinin olmadığını ve arkadaşları için gerekenin yapılmasının istediklerini ifade etti.

Delen'in ölümüyle ilgili olarak gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanan erkek arkadaşı Mehmet Kaplan'ın ise polisteki ilk ifadesinde, cep telefonunda gördüğü fotoğraflar nedeni ile tartıştığı, genç kıza birkaç defa vurduğunu söylediği öğrenildi.

TIKLAYIN - Gaziantep'te şüpheli kadın ölümü; erkek arkadaşının evinin penceresinden düşen Duygu, hayatını kaybetti!

TIKLAYIN - Atlantik Halı’dan Duygu Delen'in ölümü hakkında açıklama

TIKLAYIN - Pencereden düşen Duygu Delen'in şüpheli ölümü üzerine gözaltına alınan erkek arkadaşı Mehmet Kaplan tutuklandı

TIKLAYIN - Yeni Akit Yazı İşleri Müdürü: Pınar Gültekin'i, Duygu Delen'i öldüren tiplemeler hep laik; öldürülenler ise Ahmet Hakan gibilerin dolduruşuna gelen kızlarımız

TIKLAYIN - Duygu Delen'in şüpheli ölümü: Olayla ilgili neler biliniyor?