Politika

İyi Parti lideri Müsavat Dervişoğlu, Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Alişan Satılmış ve Ayşe Ateş'i ağırladı: Ateş'in hukuk mücadelesinde yanındayız

03 Haziran 2024 23:06

T24 Haber Merkezi

İyi Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Alişan Satılmış ve öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş'i parti genel merkezinde ağırladı. Önceki İyi Parti lideri Meral Akşener gibi Ayşe Ateş'i ağırlayıp destekleyen Dervişoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Ayşe Ateş'in aylardır süren hukuk mücadelesinde her daim yanında olduğumuzu bir kere daha ifade ediyorum" diye yazdı.

Dervişoğlu'nun sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşım şöyle:

"Bugün, değerli dava arkadaşım Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sayın Alişan Satılmış'ı ve Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı merhum Sinan Ateş'in kıymetli eşi Sayın Ayşe Ateş hanımefendiyi Genel Merkezimizde ağırladık. İYİ Parti Genel Başkanı seçilmem münasebetiyle yapmış olduğu bu nazik ziyareti ve güzel dilekleri için Ayşe Ateş'e şükranlarımı sunuyorum. Bu vesileyle; Ayşe Ateş'in aylardır süren hukuk mücadelesinde her daim yanında olduğumuzu bir kere daha ifade ediyorum"

Dervişoğlu, geçen haftalarda, Satılmış'ın da aralarında olduğu eski Ülkü Ocakları Genel Başkanlarını ağırlaşmıştı

Alişan Satılmış kimdir?

Alişan Satılmış, Alparslan Türkeş’in vefatından sonra Genel Başkan seçilen Devlet Bahçeli’nin Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı’na getirdiği ikinci isimdi. 2003-2005 yılları arasında Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı yaptı. Ardından yerine sırasıyla Harun Öztürk, Olcay Kılavuz, Sinan Ateş ve son olarak Ahmet Yiğit Yıldırım getirildi. Satılmış, 2021 yılında MHP ile bağını kesmişti.

TIKLAYIN - Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Alişan Satılmış, MHP'den istifa etti: "Boş palavralara karnım tok"


Sinan Ateş'in iki yıl önce Alişan Satılmış'ın annesi için yaptığı taziye paylaşımı

T24’ÜN SİNAN ATEŞ CİNAYETİ DOSYASI

Cinayete ilişkin tüm haberler için tıklayın.