Gündem

CHP’li Bekaroğlu: Betül Sayan Kaya ve herkesten özür dilerim; gerçekten utandım

“Ekrem Bey, saat 18.00-19.00 arası o restorandaymış”

25 Ocak 2022 19:10

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Pazartesi günü İstanbul’da yoğun kar yağışı sürerken bir balık restoranına gitmesine ilişkin olarak AKP'li Betül Sayan Kaya’dan özür diledi. Bekaroğlu, "Bu saate kadar bir açıklama yapılmalıydı" görüşünü savundu.

Twitter’dan “Sayın Betül Sayan Kaya ve herkesten özür dilerim” ifadelerini kullanan Bekaroğlu, “Gerçekten utandım. Ekrem Bey, saat 18.00-19.00 arası o restorandaymış” dedi.

"Bu saate kadar bir açıklama yapılmalıydı"

Bekaroğlu diğer paylaşımında ise şu ifadeleri kullandı: 

"Yanlış anlaşılmasın; ben kimse için değil, kendi hatam dolayıyla özür diledim. Ekrem Bey’in bir saatlik yemeğinde elbette bir sorun yok ama bu saate kadar bir açıklama yapılmalıydı, insanlar zor duruma düşürülmemeliydi."

İmamoğlu’nun İstanbul'da yoğun kar yağışının yaşandığı saatlerde bir balık restoranına yemek yemeye gitmesi, eleştirilere neden olmuştu.

"19 saat AKOM’dan karla mücadeleyi yönetirken, 1 saatlik yemek molam bile konuşulur oldu"

Söz konusu eleştirilere İmamoğlu, “3 yıldır süren İstanbul’u kaybetme hazımsızlığı öyle bir noktaya geldi ki, 19 saat boyunca sahadan ve AKOM’dan karla mücadeleyi yönetirken, 1 saatlik yemek molam bile konuşulur oldu” ifadeleriyle tepki göstermişti.

TIKLAYIN | İmamoğlu: 19 saatlik mesaide 1 saatlik yemek molam bile konuşulur oldu; milletimiz bu hazımsızlığı iyi bilmektedir

TIKLAYIN | Bakan Varank: Karla mücadele balık tuzlayarak yapılmaz

TIKLAYIN | İstanbul Havalimanı'nda protesto; "Otele ihtiyacımız var"

TIKLAYIN | İBB Sözcüsü Murat Ongun: Bu bilgi özel hayatın ihlalidir, ayrıca yurt dışından gelişmeleri takip etmek hiç zor değil

TIKLAYIN | Murat Ağırel: İşletme sahibi ve Sayın İmamoğlu ile görüştüm, İmamoğlu bir saat sonra AKOM'a gitmek için restorandan çıkmış