Spor

TFF'den Fenerbahçe-Trabzonspor maçı sonrası açıklama: Savcılarımızı göreve davet ediyoruz

TFF, Fenerbahçe'nin açıklamaları ve suçlamalarına karşılık Cumhuriyet Savcılarını göreve davet ettiğini açıkladı.

06 Mart 2022 23:01

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Fenerbahçe - Trabzonspor maçı öncesinde, sırasında ve sonrasında, resmi ve gayri resmi sosyal medya hesaplarında yer alan asılsız iddialarla ilgili inceleme başlatıldığını açıkladı.

TFF'den yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"TFF olarak Spor Toto Süper Lig'de bu akşam oynanan Fenerbahçe - Trabzonspor maçı öncesinde, sırasında ve sonrasında, resmi ve gayri resmi sosyal medya hesaplarında yer alan asılsız iddialarla ilgili, gerek kendi Hukuk Kurullarımız tarafından, gerekse 6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun kapsamında suç teşkil eden durumlara ilişkin, geniş kapsamlı inceleme başlatılmıştır. Federasyonumuzun Yönetim Kurulu Üyelerine ve atadığı görevlilerine karşı yapılan, kabul edilemez suçlamalar nedeniyle, 6222'ye aykırı inceleme ve işlemler için de Cumhuriyet Savcılarımızı göreve davet ediyoruz. Bu vesileyle, bir kez daha tüm futbol kamuoyunu sağduyulu olmaya çağırıyoruz."

TIKLAYIN - Fenerbahçe Başkanvekili Bilecik: Türk futbolunda leke diyebileceğimiz bir akşam; elimizdeki tüm bilgileri açıklayacağız

TIKLAYIN - Fenerbahçe'den Trabzonspor maçının devre arasında hakem açıklaması

TIKLAYIN - Fenerbahçe tribünlerinde öfke seli; TFF ve hükûmete protesto