Spor

Mısırlı gazeteci Mohamed'i yorumladı: Avrupa'da ilk 10'a girer, ülkenin yeni Salah'ı olabilir

09 Şubat 2021 13:40

Galatasaray'da forma giydiği iki maçta da gol atarak Süper Lig kariyerine iyi bir başlangıç yapan Mostafa Mohamed'i Mısırlı Mohamed Moataz yorumladı. Moataz, "Avrupa'da ilk 10'a gireri, ülkenin yeni Salah'ı olabilir" dedi.

Sözcü'nün haberine göre, Süper Lig’de Başakşehir galibiyetinin ardından Fenerbahçe derbisinde gol atarak Galatasaray'ın kulüp tarihine kısa sürede geçen Mostafa Mohamed, ülkesinde de gündem. Mısır'da Al Wafd gazetesinin spor yazarlarından Mohamed Moataz, Mostafa'yla ilgili şunları söyledi:

“Mostafa, Galatasaray'a gitmeden önce Mısır Ligi'nin en iyi forvetiydi. İnatçı, zeki, golü çok iyi koklayan bir oyuncu. Avrupa'da ilk 10'a girer. Ülkemizin yeni Mohamed Salah'ı olabilir. Biliyorsunuz Salah kariyerinde çok düşüşler yaşasa da Liverpool'da bir dünya yıldızı haline geldi. Mostafa Mohamed'de de Salah gibi çok büyük bir futbolcu olma potansiyeli var. Bu bağlamda Galatasaray ve Fatih Terim'in ona çok büyük katkı sağlayacağına eminim.”


TIKLAYIN - Hıncal Uluç: Ali Koç, "Fenerli Sağlık personeline bir jest yapalım, maça gelsinler" demiş, Nihat Özdemir "Emrin olur" demiş gene

TIKLAYIN - Galatasaray'a Kolombiyalı sol bek

TIKLAYIN - Fernando Muslera'ya yeni sözleşme