Politika

DEM Parti milletvekillerinin Meclis'teki kayyım nöbeti sona erdi

05 Haziran 2024 08:41

DEM Parti milletvekilleri, TBMM Genel Kurul Salonu'nda Hakkari Belediyesi'ne kayyım atanmasını protesto için başlattıkları nöbeti, gece yarısı itibarıyla sonlandırdı. 

TIKLAYIN - DEM Parti, Meclis'te kayyıma karşı nöbete devam ediyor: AKP'nin yönlendirmesi sonucunda 150'ye yakın milletvekili bize saldırdı

DEM Parti milletvekillerinin Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Sıddık Akış'ın görevden alınması ve belediyeye kayyım atanmasını protesto için Genel Kurul'da başlattığı kürsü eylemi, gece yarısı itibarıyla sona erdi. 

DEM Parti Grup Başkanvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit, nöbetlere devam edeceklerine dikkati çekerek, sabah yeni bir değerlendirme yapacaklarını söyledi. 

TIKLAYIN - Hakkari’de kayyıma gerekçe olan davanın savcısı, Bakanlığın ‘FETÖ firarisi’ listesinden çıktı

TIKLAYIN - Hakkari Belediye Başkanı Akış'a 24 saat avukat görüş yasağı, dosyaya kısıtlılık: "Soruşturmanın amacını tehlikeye düşürebilir"

TIKLAYIN - Hakkari’ye kayyım olarak atanan Vali Ali Çelik: Soylu’dan sonra Hakkari’ye atandı, 31 Mart’tan sonraki ilk kayyım oldu

TIKLAYIN - Hakkari Belediyesi'ne kayyım atanması tepki çekti: "Tamamen antidemokratik bir uygulama; bu yanlıştan bir an önce vazgeçin!"

TIKLAYIN - Özgür Özel'den kayyım tepkisi: Yaşananlar, Hakkari halkının iradesini yok saymaktır, kayyım anlayışının karşısındayız!

TIKLAYIN - Ahmet Türk'ten Özgür Özel'in kayyım açıklamasına: Demokrasi ve halk iradesine saygının önemi açısından değerlidir

TIKLAYIN - CHP'den Hakkari Belediyesi'ne kayyım kararına ilk tepki: Erdoğan'ın "normalleşme" söylemi, bakanlar eliyle baltalanıyor

TIKLAYIN - Hakkari Belediyesi'ne polis baskını; Belediye Eş Başkanı Mehmet Sıddık Akış, gözaltına alındı

TIKLAYIN - Bakanlık duyurdu, Hakkâri Belediyesi'ne kayyım atandı

TIKLAYIN - Hakkari yerel seçim sonuçları

TIKLAYIN - Kayyım bilançosu: Diyarbakır’da taşınmazlar 290 milyon TL'ye resmi kurumlara devredildi