Haberler

Arkadaşlarıyla şakalaşırken kazara kendini vurdu; o anlar kamerada

20 Şubat 2025 16:29

Adana'da ellerinde av tüfeği bulunan 2 arkadaşı ile şakalaşırken tabancasını boynuna dayayan 40 yaşındaki Arif Y., silahın kazara ateş alması sonucu ağır yaralandı. O anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Seyhan ilçesi Mıdık Mahallesi'nde meydana gelen olayda, iddiaya göre; elinde ruhsatsız tabanca bulunan Arif Y., av tüfekli 2 arkadaşıyla şakalaşmaya başladı. Tabancasını arkadaşlarına doğrultan Arif Y., daha sonra tabancayı kendi boynuna dayadı. Tabancanın kazara ateş alması sonucu boynundan vurulan Arif Y., yere yığıldı. Mahallelinin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, ilk müdahalesinin ardından Arif Y.'yi ambulansla hastaneye götürdü. Arif Y.'nin hayati tehlikeyi atlattığı belirtildi.

2 arkadaşı gözaltına alındı

Olayla ilgili çalışma başlatan Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Arif Y.'nin silahlı 2 arkadaşını gözaltına aldı. Arif Y.'nin tabancası ile 2 av tüfeğine el konuldu. İşlemlerinin ardından serbest bırakılan şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı. Öte yandan olaya ilişkin cep telefonu görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde; tabancasını arkadaşlarının başına ve göğsüne doğrultan Arif Y.'nin daha sonra boynuna dayadığı ve kısa süre sonra silahın ateş alması sonucu yere yığıldığı görüldü.

Kaynak: DHA /Serhat Güler
 
 

Günün öne çıkan haberleri...

TIKLAYIN - Spor yazarları, Avrupa'ya veda eden Galatasaray'ın performansını yorumladı: "Boynunu eğip, biraz olsun utanması gerekiyor"

TIKLAYIN - TÜSİAD yöneticilerinin polis eşliğinde ifadeye götürülmesi gazete manşetlerinde!

TIKLAYIN - Anket: Vatandaş Erdoğan’ın aday olmaması halinde yerinde hangi ismi görmek istiyor; CHP’de öne çıkan isim kim?

TIKLAYIN - Ertuğrul Özkök: Mehmet Şimşek’in sessizliğinin nedeni şu üç şıktan hangisi?

TIKLAYIN - Haftanın Sanat Rotası: Bu hafta, üç büyük şehirde hangi sanat etkinlikleri var?

TIKLAYIN - Mehmet Y. Yılmaz | Hukukun guguk olduğu bir soruşturma

TIKLAYIN - Murat Sabuncu | Trump’ın yeni dünya düzeninden, içeride sermaye bölüşümüne TÜSİAD fotoğrafının içindekiler…