Magazin

Serel Yereli'den Ömür Gedik'e tepki: Bu cidden çok ayıp yok artık yaa!

Ömür Gedik'ten "Mustafa Sandal, boşanma sonrası frenleri boşalan erkek sendromundan çıkmalı" demişti

19 Kasım 2018 22:35

Emina Jahovic’le evliliği geçen haziran ayında tek celsede biten şarkıcı Mustafa Sandal’ın birlikte fotoğraf paylaştığı oyuncu Serel Yereli, Hürriyet yazarı Ömür Gedik’in kendilerine yönelik sözlerine tepki gösterdi. Ömür Gedik’in Mustafa Sandal’a yönelik “Boşanma sonrası frenleri boşalan erkek sendromundan çıkmalı” sözlerini içeren haberi Twitter hesabından alıntılayan Yereli, “Bu cidden çok ayıp yok artık yaa! 22 yaşındayım ve benim hayat tarzım ve çocuksuluk seviyem için 2 çocuk babası bir insanla bu şekilde bir dedikodunun içinde olmak beni ve ailemi üzer” ifadelerini kullandı.

Serel Yereli’nin paylaşımı şu şekilde:

Emina Jahovic ile boşanan Mustafa sandal, geçen günlerde sosyal medya adresi İnstagram'dan Serel Yereli ile bir fotoğrafını, “Londra’dan sevgilerle. Serel Yereli ile birlikte keyifli bir akşam yemeği sonrası. Çok güzel yerlere gidecek maşallah bu güzel yürek çok” notuyla paylaştı.

Yereli ise görüşmenin ardından, "Mustafa Londra’ya gelmeden önce mail atmıştı. E adam rica etmiş, Türkiye’de bir kariyeri var. Ben de kıramadım olur dedim, buluştuk. Büyüğüm kendisi, ne deseydim, olmaz diyemedim" açıklamasında bulundu.

TIKLAYIN - Mustafa Sandal'ın fotoğraf paylaştığı Serel Yereli: Büyüğüm kendisi, ne deseydim, olmaz diyemedim

Hürriyet yazarı Ömür Gedik, Mustafa Sandal'ın bu paylaşımına ilişkin olarak şunları kaydetti:

Mustafa uzun süren evliliği bitince haliyle boşluğa düştü ve kiminle, ne için buluşsa, müzik de konuşsa, iş de konuşsa, yazsa, çizse dedikodu çıkıyor. Hem kariyeri hem çocukları hem de bu nahoş durumlardan kurtulması, milletin diline böyle düşmemesi için düzenli bir ilişkiye geçmesi gerekecek bir süre sonra. Birinde duracak ama nerede, kimde duracağını hep birlikte göreceğiz.

Bu arada Serel Yereli’nin “e adam mail atmış, müzik ve hayat hakkında konuşalım demiş, büyüğüm kendisi, ne deseydim, olmaz diyemedim” şeklindeki “rica etti, kıramadım” modundaki açıklamasından sonra Mustafa’nın da her önüne gelene mail, mesaj atma işlerine bir son vereceğini düşünüyorum. Boşanma sonrası frenleri boşalan erkek sendromundan çıkıp bir an önce kendi değerinin farkına varması gerekiyor.