Spor

Mauro Icardi'den derbiye özel hazırlık

25 Ekim 2024 14:28

T24 Spor

Süper Lig'de pazartesi günü oynanacak Galatasaray-Beşiktaş derbisi merakla beklenirken Cimbom'un golcüsü Icardi dev maça Hiperbarik Oksijen Odası ile hazırlanıyor.

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray ve Beşiktaş dev derbide karşı karşıya gelecek. Avrupa Ligi'nden galibiyetlerle dönen iki ezeli rakibin randevusu öncesi Icardi'den flaş bir paylaşım geldi.

Sarı kırmızılıların yıldız golcüsü sosyal medya hesabından merak uyandıran bir paylaşım yaptı. Sakatlık riskini minimuma indirmek için kendisine çok iyi bakan Arjantinli uyku ve oksijen kalitesine de dikkat ediyor.

Oksijen kalitesi için yeni yöntem

Beşiktaş maçında Galatasaray'ın en büyük kozlarından biri olacak yıldız oyuncu evinde kullandığı özel bir oksijen cihazı ile fotoğraf paylaştı. Sporcularda iyileşme ve yenilenmeyi optimize etmek için uyku ve oksijen kalitesini artırmayı sağlayan bu özel cihazı kullanan Icardi'nin paylaşımı büyük merak uyandırdı.

Yüksek seviyede egzersiz yapan elit sporcuların kullandığı bu yöntemin adı: Hiperbarik Oksijen yöntemi. Derbiye bu yöntemle hazırlanan Icardi, uyku yoksunluğunun önüne geçmek ve atletik performansını en üst seviyede tutmak için çaba gösteriyor.

Araştırmalar uyku ve oksijen kalitesini artırmanın sporcu sağlığına ve atletik performansa inanılmaz fayda sağladığını ortaya koydu. Profesyonel bir ekiple çalışan Icardi tavsiye üzerine Hiperbarik Oksijen Odası kullanmaya başladı.

Hiperbarik Oksijen Tedavisi Nedir?

Hiperbarik oksijen tedavisi, kapalı bir basınç odası içinde yüksek basınç altına alınan hastaya aralıklı olarak saf oksijen, yani %100 oksijen solutulması şeklinde uygulanan bir tedavi yöntemidir. (Sözcü)

TIKLAYIN - Spor yazarları, Fenerbahçe-Man. United maçını yorumladı: Hangi takımı çalıştırdığının farkına vardı

TIKLAYIN - Spor yazarları, Beşiktaş'ın Lyon galibiyetini yorumladı: Ersin’i ıslıklayanlar utandı mı!

TIKLAYIN - Okan Buruk, sistem kararını verdi; derbiye çift forvet ve 3'lü savunmayla mı çıkacak?

TIKLAYIN - Jose Mourinho'dan basına tepki: Bugün çok iyi olmamızdan Türk basını mutlu değildir

TIKLAYIN - UEFA Avrupa Ligi'nde 3. hafta maçları tamamlandı: İşte gecenin sonuçları ve puan durumu