Yaşam

Levent Kömür, Mey Diageo Genel Müdürlüğü'ne Dostoyevski ile veda etti

"Ne zaman güzel bir fotoğrafa rast gelsek, oğlum ‘’Baba, sen şimdi bu resme bir şiir yakıştırırsın’’ der. Bu sefer işim çok zor. Bütün zor anlarımda yaptığım gibi ben yine edebiyata sığınacağım ve sizlere yazdığım bu teşekkür mesajını bir romanın son cümlesi ile bitireceğim. Şimdilik sağlıcakla kalın. Yeni macerelarda görüşmek üzere. Herşey için tekrar çok teşekkür ederim."

Mey Diaego eski Genel Müdürü Levent Kömür

31 Mart 2024 15:03

Mey Diageo Genel Müdürü Levent Kömür, görevine Dostoyevski'nin Suç ve Ceza'sından "..ve bu hikaye yeni bir kitabın konusu olabilir. Bizim şimdiki hikayemiz ise burada bitiyor" sözleriyle veda ettiğini duyurdu.

Kömür, veda mesajında bunları paylaştı: "Mey Diageo’daki Genel Müdürlük görevimi bıraktığımın duyurulduğu 28 Şubat’tan itibaren (ki Yaşar Kemal’in ölüm, Deniz Gezmiş’in doğum günüdür) beni arayarak, mesaj, not, mektup yazarak, yüz yüze anlatarak göstermiş olduğunuz sevgi, şefkat, takdir ile bu fani dünyalıyı çok mesut ettiniz. Minnettarım. Çok teşekkür ederim.

TIKLAYIN - Mey Diageo Genel Müdürü Levent Kömür: Rakı toplumu yatay kesiyor, anasonu yeniledik rakı 'erişilebilir lüks' oldu 

Bu teşekkür mesajına eşlik edecek olan fotoğraflarda hayatımın bu döneminde yoldaşlık ettiğim bir kişiyi bile unutmuş olmak beni öyle üzerdi ki, işin kolayına kaçıp yine arkadaşlarımın çektiği kendi fotoğraflarımı koymaya büyük bir içsel ikna süreci sonunda karar verdim. Fotoğrafların biri 100.yıl kutlama gecemizden diğeri de Asmalı Cavit’teki veda gecemden.

Ne zaman güzel bir fotoğrafa rast gelsek, oğlum ‘’Baba, sen şimdi bu resme bir şiir yakıştırırsın’’ der. Bu sefer işim çok zor. Bütün zor anlarımda yaptığım gibi ben yine edebiyata sığınacağım ve sizlere yazdığım bu teşekkür mesajını bir romanın son cümlesi ile bitireceğim. Şimdilik sağlıcakla kalın. Yeni macerelarda görüşmek üzere. Herşey için tekrar çok teşekkür ederim.

‘’Ama burada yeni bir hikaye başlıyor: Bir insanın yavaş yavaş yenilenmesinin, yeni bir hayat bulmasının, bir dünyadan başka bir dünyaya geçişinin, şu ana kadar hiç bilmediği yeni bir gerçekle tanışmasının öyküsü… ve bu hikaye yeni bir kitabın konusu olabilir. Bizim şimdiki hikayemiz ise burada bitiyor.

Suç ve Ceza - Dostoyevski"

TIKLAYIN - Mey Diageo Genel Müdürü Levent Kömür: Türkiye’nin petrolü şaraptır, ancak şaraplık üzüm üretimi yüzde 2; Yeni Zelanda Türkiye’nin 165 katı şarap ihraç ediyor!