Gündem

Levent Göktaş'ın avukatı Celal Ülgen: Hesabı FETÖ'cüler açtı, intikam almak istiyorlar

"Anlaşılıyor ki ellerinde birtakım kıytırık bilgiler var"

25 Temmuz 2022 14:14

Necip Hablemitoğlu suikastının planlayıcısı olduğu gerekçesiyle hakkında yakalama kararı çıkarılan firari emekli Albay Levent Göktaş adına açılan bir sosyal medya hesabından yapılan paylaşımlar tartışma yarattı.Göktaş'ın avukatı Celal Ülgen, “Hesabı FETÖ'cüler açtı, intikam almak istiyorlar” açıklamasını yaptı.

Gerçek Gündem’e konuşan Ülgen, “Kesin FETÖ'cüler, FETÖ'cüler bunlar. Eğer Levent Göktaş olsaydı, o bana 'ağabey' diye seslenirdi. Ama anlaşılıyor ki ellerinde birtakım kıytırık bilgiler var. Bunları açıklamaya hazırlanıyorlar anlaşılan. Fakat gördüğüm kadarıyla, şu an hesap askıya alınmış durumda. Zaten Levent Göktaş olsaydı beni ve Ahmet Zeki Üçok'u bu şekilde tanımlamazdı. FETÖ'cüler intikam almak istiyor. O yüzden de ortalığı bulandırıyorlar.” dedi.

Ne olmuştu?

Hablemitoğlu cinayeti zanlısı Levent Göktaş adına açılan hesaptan  dün akşam “Yarın videolu bir şekilde açıklayacağım; devlet denilen aygıtı başınıza geçiririm!” paylaşımı yapılmıştı.

Göktaş ailesi daha sonra yaptığı açıklamada “Levent Göktaş” adına açılan hesapların sahte olduğunu belirtmişti.  Hesap daha sonra silindi.

TIKLAYIN | Göktaş ailesi: Levent Göktaş adıyla açılmış hesaplar gerçek dışı

TIKLAYIN | Hablemitoğlu cinayeti zanlısı Levent Göktaş adına açılan hesaptan yeni paylaşım: Yarın videolu bir şekilde açıklayacağım; devlet denilen aygıtı başınıza geçiririm!

TIKLAYIN | Hablemitoğlu cinayeti zanlısı Göktaş, altı haftadır neden yakalan(a)mıyor? İfadelerde geçen bakan kim? Cinayetin yeni ipuçları…

TIKLAYIN | Hablemitoğlu cinayeti zanlısı Levent Göktaş adına hesap açıldı: "Bu akşam 22.00'de belge açıklayacağım, yarın video çekeceğim"