Gündem

Hablemitoğlu cinayeti zanlısı Levent Göktaş adına açılan hesaptan yeni paylaşım: Yarın videolu bir şekilde açıklayacağım; devlet denilen aygıtı başınıza geçiririm!

24 Temmuz 2022 22:04

T24 Haber Merkezi

Necip Hablemitoğlu suikastinin firari şüphelilerinden eski özel kuvvetçi Levent Göktaş'a ait olduğu iddia edilen Twitter hesabından beklenen paylaşım gelmedi. Göktaş'a ait olup olmadığına ilişkin net bir bilgi de bulunmayan hesaptan akşam saatlerinde yapılan yeni paylaşımda "Herhangi bir şüphe olmaması için belgeleri yarın videolu bir şekilde açıklayacağım. Tuğlayı yarın çekiyorum. Altta kalanın canı çıksın!" denildi. Hesaptan yapılan paylaşımlarda, "Beni Sedat Peker ile karıştırmayın! Devlet denilen aygıtı başınıza geçiririm!" ifadesine de yer verildi.

Necip Hablemitoğlu cinayeti ile ilgili, hakkında gözaltı kararı verildikten sonra kayıplara karışan eski Ö.K.K'cı emekli Albay Göktaş adına Twitter'da yeni hesap açılmıştı. Göktaş olduğu ileri sürülen kişi belgeleri ile açıklama yapmaya bu akşam başlayacağını ve yarından itibaren de video çekeceğini duyurmuştu. Akşam saatlerinde aynı hesaptan yeni paylaşımlarda bulunuldu. Hesabın Göktaş'a ait olduğunu teyit edecek herhangi bir bilgi paylaşılmayan tweetlerde şu ifadeler kullanıldı:

"Beni kullanıp bir kenara atanlar kabusunuz olacağım"

"Herkese iyi akşamlar. Güven Sorunu olmaması için herhangi bir şüphe olmaması için belgeleri de yarın videolu bir şekilde açıklayacağım. Daha doğru olacağını düşünüyorum. Ayrıca Gözümün gördüğü hiçbir şeyden korkmadım. Kendimi Harp Okulundan mezun olmuş Teğmen gibi hissediyorum.

Yarından itibaren videolu anlatımlarım olacak. Net söylüyorum bazıları bu gece uyku uyumasın. Gerçek neymiş yarın görüşeceğiz. Beni Yere göğe sığdıramayıp dar zamanda yanımda olmayanlar k**** kursağında büyüyenler görüşeceğiz. Beni kullanıp bir kenara atanlar kabusunuz olacağım.

"Beni Sedat Peker ile karıştırmayın!"

Siz korunaklı konaklarda kalırken ben sırt çantası ile orada burada geziyordum. K**** kursağında büyüyenler uyumayın lan uyumayın o tuğlayı Yarın çekiyorum. Altta kalanın canı çıksın!

Ve şunu aklınızdan çıkarmayın beni Sedat Peker ile karıştırmayın! Devlet denilen aygıtı başınıza geçiririm! Ben yanarsam Siz de yanarsınız net!"

TIKLAYIN | Hablemitoğlu cinayeti zanlısı Göktaş, altı haftadır neden yakalan(a)mıyor? İfadelerde geçen bakan kim? Cinayetin yeni ipuçları…

TIKLAYIN | Hablemitoğlu cinayeti zanlısı Levent Göktaş adına hesap açıldı: "Bu akşam 22.00'de belge açıklayacağım, yarın video çekeceğim"