Magazin

Konseri iptal edilen Melek Mosso’ya Burdur Belediye Başkanı’ndan davet

27 Mayıs 2022 10:31

Burdur Belediye Başkanı Orkun Ercengiz, Isparta'da vereceği konser iptal edilen Melek Mosso'yu Burdur'a davet etti. 

Burdur Belediye Başkanı Orkun Ercengiz, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, Isparta Uluslararası Gül Festivali kapsamında vereceği konseri iptal edilen Melek Mosso’yu Burdur’a davet etti.

Ercengiz, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Sanatçının düşüncelerini ifade etmesinden daha doğal bir şey olamaz. Sesini ve sanatını beğendiğim Melek Mosso’yu Burdurumuza davet ediyorum. En kısa zamanda sizi bölge halkımızla buluşturmam için inanılmaz bir talep alıyorum. Demokrat bir kentte gençlerle buluşmaya ne dersiniz?”

Ne olmuştu?

İlk olarak AKP'li Derince Belediyesi, "yapılan detaylı inceleme sonucunda uygun olmadığını" iddia ederek Aynur Doğan'ın konserini iptal ettiğini açıkladı.

Metin-Kemal Kahraman kardeşlerin 17 Mayıs'ta yapılması planlanan Muş konseri, Valilik tarafından bir gün öncesinde yasaklandığı bildirildi.

AKP'li belediyeler tarafından sanatçıların konserlerinin yasaklanmasına bu kez Niyazi Koyuncu da eklendi. Koyuncu'nun 25 Mayıs’ta  Pendik'te vereceği konser, AKP'li belediye tarafından iptal edildi.

Karadenizli sanatçı Apolas Lermi de Denizli konserinin Pamukkale Belediyesi, Bostancı konserinin organizasyon tarafından iptal edildiğini duyurdu.

Dün Isparta’da 3 Haziran’da düzenlenecek bir festivalde sahne alacak şarkıcı Melek Mosso’nun konseri iptal edildi.

Son olarak dün Mem Ararat’ın da konserinin iptal edildiği duyuruldu.

TIKLAYIN | Mem Ararat’ın konseri de iptal edildi

TIKLAYIN | Melek Mosso’nun da konseri iptal edildi

TIKLAYIN |  Niyazi Koyuncu'nun konseri AKP'li Pendik Belediyesi tarafından engellendi

TIKLAYIN | Kocaeli konseri iptal edilen Aynur Doğan Ankara'da sahne aldı: Biz bir arada durabiliyoruz, bir arada şarkı söyleyebiliyoruz