Kültür-Sanat

Killa Hakan’dan Ezhel ve Ben Fero’ya destek: İlk kural saygı!

Geçtiğimiz hafta Norm Ender'in Ezhel'e 'diss' atmasıyla başlayan polemiğe Killa Hakan da sessiz kalmadı

24 Temmuz 2019 16:44

T24 Haber merkezi

Geçtiğimiz hafta Norm Ender’in Ezhel ve Ben Fero’ya diss atmasıyla başlayan ve Türkçe rap dinleyicilerini ikiye bölen olaya Killa Hakan da sessiz kalmadı. Kendisini ‘abi’ olarak kabul eden Ezhel ve Ben Fero’yu destekleyen rapçi Twitter’dan paylaştığı videosuna “Böyle şeyleri genelde fazla takmam ama bu içimde kaldı” diyerek başladı.

Ünlü rapçi, Ezhel’i önceden tanımadığını ama Ezhel'in Türkiye’de ünlü olduktan sonra Almanya’ya gittiğinde onun kapısını çaldığını belirtti. Ben Fero’nun da yıllar önce 50 kişinin bile gelmediği bir Killa Hakan konserinde şarkıcının yol parası karşılansın diye biletleri çifter çifter alan ekipte olduğunu söyledi. Ezhel ve Gringo’yla birlikte yaptığı şarkıya da atıfta bulunarak “İlk kural saygı!” diyen Killa Hakan, “Bu güzel çocukları sizin gibi p*ç kurularının arasına ateşe atacağımı mı sandınız?” diyerek tepki koydu.

TIKLAYIN: Türkçe rap'te işler kızışıyor, Norm Ender, hem Ezhel'e hem Ben Fero'ya taş atarak döndü: "Mekanın sahibi geri geldi, bebeleri pistten alalım alalım"

Ne olmuştu?

Geçtiğimiz hafta Norm Ender’in YouTube’da 24 saatte 4 milyondan fazla izlemeye ulaşan ve özellikle Ezhel ve Ben Fero’ya ‘diss’ attığı şarkısından sonra Türkçe rap camiası gerildi. Olayın ardından Ezhel, Norm Ender’e yeni bir şarkıyla cevap verdi.