Gündem

Feridun Düzağaç: Gülşen’in maruz bırakıldığı hukuksuzluk mide bulandırıcı

26 Ağustos 2022 20:39

Sanatçı Feridun Düzağaç, Gülşen’in İmam Hatip liseleri hakkında söylediği sözler gerekçe gösterilerek tutuklanmasına tepki gösterdi. Düzağaç, “Bir kadın şarkıcının maruz bırakıldığı hukuksuzluk mide bulandırıcı ve tiksinç” dedi.

Şarkıcı Gülşen, Nisan 2022’deki bir konserinde İmam Hatip liseleri hakkında söylediği sözler nedeniyle dün tutuklanarak Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi’ne gönderildi. Gülşen’in tutuklanmasına Feridun Düzağaç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla isyan etti. Düzağaç, “Sahne arkadaşına yaptığı orantısız bir şaka yüzünden orantısızca, siparişle ve zevkle tutuklanan bir kadın şarkıcının maruz bırakıldığı hukuksuzluk mide bulandırıcı ve tiksinç” dedi.

Düzağaç’ın paylaşımı şöyle:

“İmam kılığına bürünmüş bir sapkının “ dinde zorlama vardır, sopalanabilirler” dediği, ilahiyatçı kılığındaki bir meczubun “ namaz kılmayanlar öldürülebilir” buyurduğu, İslamı savunduğunu iddia eden bir zavallının “ iptal ettirdiğimiz festivaller listesi “ yayınladığı bir günde sahne arkadaşına yaptığı orantısız bir şaka yüzünden orantısızca , siparişle ve zevkle tutuklanan bir kadın şarkıcının maruz bırakıldığı hukuksuzluk mide bulandırıcı ve tiksinç.

Ama ben ülkesindeki kadınların neredeyse yarısına ‘sürtük’ diyebilen bir cumhurbaşkanımız olmasından yada ‘ tecavüze uğrayanı tecavüzcüsüyle evlendirmeyi fikredebilen bir insanın bu ülkenin ‘adalet bakanı’ olmasından yada koltuğunda oturduğu bakanlığı kazıklayan arsızların elini kollunu sallayarak geziyor olmasından, “ doktorları dövmeyip de ne yapacaksınız” diyen imamların özgürlüğünden ve şımarıklığından çok bugün hala kedi köpek tatil havuz kadeh paylaşan sanat camiamızdan ve “ festival adı altında toplanıp uyuşturucu içiyor ve toplu fuhuş yapıyorlar” söylemiyle evlatları galiz hakaretlere maruz bırakılan anne babaların suskunluğundan utanıyorum. Üzülme Gülşen. Haklısın. Utanç duyulacak çok şey var.”

TIKLAYIN | Gülşen sevk edildiği sulh ceza hâkimliğince tutuklandı!

TIKLAYIN - Gülşen ne dedi, hakkında neden soruşturma başlatıldı?

TIKLAYIN | Gazeteci Barış Pehlivan: Gülşen'i tutuklatan savcı göreve başlayalı daha bir yıl bile olmamış; aynı savcı Sedef Kabaş'ı gözaltına aldıran savcıdır

TIKLAYIN | Kılıçdaroğlu'ndan Gülşen tepkisi: Ey vatan kurtaran savcı ve hakim, "Çürükler, adiler, s**tükler, cibilliyetsizler..." bunlar kimin laflarıdır?

TIKLAYIN | Gülşen’in tutuklanmasına tepkiler büyüyor: "Şarkıcı Gülşen ışık hızıyla tutuklandı; çocuklara tecavüz edenler "Bir kereden bir şey olmaz" diye aklandı!"

TIKLAYIN | TİP milletvekili Şık, İstanbul Adliyesi önünde: Gülşen Hanım'a atfedilen ve suçlama konusu yapılan şeyin kanuni karşılığı yok

TIKLAYIN | Gazeteci Alican Uludağ: Gülşen'i tutuklayan hakim özel seçilmiş biri; Sulh Ceza'da tecrübesi yalnızca 13 gün

TIKLAYIN | Gülşen'in avukatından ilk açıklama: Karar, usul ve yasaya aykırı

TIKLAYIN | Mehmet Y.Yılmaz yazdı:İslamcı faşistlere durmak yok!

TIKLAYIN | İstanbul Barosu'ndan, Erdoğan'ın "sürtük" lafına göndermeli Gülşen açıklaması