Gündem

Fazıl Say: Geçen hafta çok nefret söylemi yaşattılar, buna devam etmelerinin bu toplumda kimseye faydası olmaz

31 Ocak 2022 08:15

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul'da kar yağışının ardından yol çalışmaları sürerken bir restoranda görünmesiyle başlayan tartışmalarda, yaptığı paylaşımın ardından MHP tarafından hedef gösterilen ve sosyal medyada hakaretlere maruz kalan piyanist Fazıl Say, "Geçen hafta çok nefret söylemi yaşattılar, buna devam etmelerinin bu toplumda kimseye faydası olmaz" düşüncesini dile getirdi.

Say Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Hepinize güzel bir hafta dilerim. Pandemide ertelenen kayıt projelerimden biri için Almanyadayım, yoğun çalışma başlıyor yine. Artık sükunetli ve barışçıl olsunlar dileklerimizle. Geçen hafta çok nefret söylemi yaşattılar Buna devam etmelerinin bu toplumda kimseye faydası olmaz" ifadesini kullandı. 

TIKLAYIN | Fazıl Say'ın İmamoğlu paylaşımına MHP'den tehdit: Nasıl öteceğini iyi bil, yoksa sesim çıksın diye uğraşırken, o sesin başkaca ayıplarını ortaya dökmesin!

TIKLAYIN | MHP tarafından tehdit edilen Fazıl Say: Güzel günler göreceğiz, ülkemizi insanların mutlu yaşadığı, gençlerin umutlarının olduğu, bir hale getireceğiz

TIKLAYIN | Fazıl Say, İmamoğlu ile fotoğrafını paylaştı: Fotoğrafı çeken de Devlet Bahçeli