Medya

Cüneyt Özdemir, Erk Acarer'den özür diledi

04 Aralık 2023 16:40

Eski Halkbank Genel Müdür Yardımcısı ve eski Borsa İstanbul Genel Müdürü Hakan Atilla'yı yayına aldıktan sonra sosyal medyada birbirlerine sert ithamlarda bulunan gazeteciler Cüneyt Özdemir ve Erk Acarer kavgayı sona erdirdi. 

"Erk Acerer'e haksızlık yaptığıma karar verdim" diyen Özdemir, şu ifadeleri kullandı: 

"Erk Acerer ile yazdığım twitlere bir kez daha baktım. Onun yazdıklarını da bir kez daha okudum. Erk Acerer'e haksızlık yaptığıma karar verdim. Geçmişte de benim gazeteciliğimi sorgulayan kimi polemikler yaratmak istiyordu, biraz onun devamı gibi gördüm. Ama yine de kendisine böyle bir cevap vermemeliydim. Kimin nasıl gazeteci olduğuna bırakalım izleyicilerimiz karar versin. Bu twitlerle ilgili tüm muhattaplardan da özür dilerim. (Not; Bu vesileyle Kitkat'a da hiç gitmediğini de öğrenmiş oldum, Berlin'e geldiğimde alırlarsa belki beraber gideriz:)) Attığım twitleri de siliyorum."

Özdemir'e yanıt veren Acarer ise, "Zarif bir davranış olmuş, ben de siliyorum. Kitkat işi bende…" dedi. 

Ne olmuştu?

Erk Acarer, kendi YouTube kanalına Hakan Atilla'yı davet eden ve yayına ilişkin "Hakan Atilla ile fon dolandırıcılığındaki detayları konuşuyoruz" paylaşımı yapan Cüneyt Özdemir'e "Uzmanına sorduk diyorsunuz yani, güzel haber:)" yazdı. Acarer'e yanıt veren Özdemir, "Berbat bir adamsın. Gazeteciliğin de şaibeli…Yatacak yerin yok…" demişti. Acarer de Özdemir'in sözlerini alıntılayarak, "Sakin ol şampiyon. Kötü bir şey söylemedim… Ne güzel iş dedim. Hakan Atilla ile röportaj yapıp, benim gazeteciliğimi şaibeli bulmak da ne biliyim. Ayakkabı kutusu iç sinirlere iyi gelir!" ifadelerini kullanmıştı. 

Cüneyt Özdemir tartışmanın devamında, "Hak etmediğin bir mağduriyeti yaşıyorsun ama bu senin mağduriyet yeleğini giyip bize gazetecilik dersi vereceğin anlamına gelmez. Türkiye’de de vasat bir gazeteciydin orada da aynı çizgini bozmadan devam ediyorsun. Bence alkolü azalt bak her seferinde gece birilerine bulaşıyorsun. Polemiklerle değil yaptığın haberlerle konuşulmayı dene…(bu en zoru anlıyorum) Madem benim gazeteciliğimi beğenmiyorsun dur seni benden kurtarayım. Block! Hadi yallah Berlin barlarına… Kitkat canavarı seni…" şeklinde paylaşım yapmıştı.

TIKLAYIN  - Cüneyt Özdemir ve Erk Acarer birbirine girdi: "Berbat bir adamsın, gazeteciliğin de şaibeli"