Medya

Cüneyt Özdemir ve Erk Acarer birbirine girdi: "Berbat bir adamsın, gazeteciliğin de şaibeli"

03 Aralık 2023 11:52

Türkiye'nin gündemine oturan dolandırıcılık davasıyla ilgili eski Halkbank Genel Müdür Yardımcısı ve eski Borsa İstanbul Genel Müdürü Hakan Atilla'yı yayına alan gazeteci Cüneyt Özdemir ve Erk Acarer sosyal medyada kavga ettikten sonra birbirlerini engelledi.  

Erk Acarer, kendi YouTube kanalına Hakan Atilla'yı davet eden ve yayına ilişkin "Hakan Atilla ile fon dolandırıcılığındaki detayları konuşuyoruz"  paylaşımı yapan Cüneyt Özdemir'e "Uzmanına sorduk diyorsunuz yani, güzel haber:)" yazdı. Acarer'e yanıt veren Özdemir, "Berbat bir adamsın. Gazeteciliğin de şaibeli…Yatacak yerin yok…" dedi. 

Acarer'le Özdemir'in sözlerini alıntılayarak şu yanıtı verdi: 

"Sakin ol şampiyon. Kötü bir şey söylemedim… Ne güzel iş dedim. Hakan Atilla ile röportaj yapıp, benim gazeteciliğimi şaibeli bulmak da ne biliyim. Ayakkabı kutusu iç sinirlere iyi gelir!"

Cüneyt Özdemir ise şu ifadeleri kullandı: 


"Hak etmediğin bir mağduriyeti yaşıyorsun ama bu senin mağduriyet yeleğini giyip bize gazetecilik dersi vereceğin anlamına gelmez. Türkiye’de de vasat bir gazeteciydin orada da aynı çizgini bozmadan devam ediyorsun. Bence alkolü azalt bak her seferinde gece birilerine bulaşıyorsun. Polemiklerle değil yaptığın haberlerle konuşulmayı dene…(bu en zoru anlıyorum) Madem benim gazeteciliğimi beğenmiyorsun dur seni benden kurtarayım. Block! Hadi yallah Berlin barlarına… Kitkat canavarı seni…"