Gündem

AVM'de iki kişiyi bıçaklayan eski hâkim ve savcının oğluna 5 ay ceza verildi, hükmün açıklanması geriye bırakıldı

Görkem Sertaç Göçmen, aracını yayaların üzerine sürerek 5 kişiyi yaraladığı davada 4 ayrı suçtan 9 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı

15 Şubat 2022 17:08

Bakırköy'de bir AVM'de 2 kişiyi yaralayan eski hakim ve eski savcının oğlu Görkem Sertaç Göçmen, "Bıçak bulundurma", "Yaralama" ve "Yaralamaya teşebbüs" suçlarından 5 ay hapis ve 6 bin 580 TL'de para cezasına çarptırıldı. 

10 Şubat 2017'de Bakırköy'deki AVM'de tartıştığı kişileri bıçakla yaralayan ve olay çıkaran Görkem Sertaç Göçmen'in davası Bakırköy 50. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görüldü.

Duruşmaya Görkem Sertaç Göçmen katılmazken eski Hakim ve sanığın annesi avukat Aynur Göçmen hazır bulundu. Kararını açıklayan mahkeme Görkem Sertaç Göçmen'i "Bıçak bulundurma", "Yaralama" ve "Yaralamaya teşebbüs" suçlarından 5 ay hapis cezası ve 6 bin 580 TL'de para cezasına çarptırdı. Mahkeme, hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi.

Göçmen, 2 Ekim 2018 tarihinde İstanbul Bakırköy'de kız arkadaşını darp ettiği gerekçesiyle kendisine engel olmak isteyen vatandaşların üzerine arabasını sürerek 6 kişiyi yaralamıştı. Olayın ardından hakkında açılan davada Göçmen'e 4 ayrı suçtan 9 yıl hapis cezası verilmişti. 

TIKLAYIN - Kız arkadaşını darp ettikten sonra yayaların üzerine aracını süren Görkem Sertaç Göçmen'e 9 yıl hapis cezası

TIKLAYIN - Görkem Sertaç Göçmen'e, lojmandan dışarı ateş ettiği davada 6 ay 22 gün hapis