Magazin

Aslı Bekiroğlu: Artık hayata farklı bir yerden bakıyorum

11 Şubat 2020 23:03

Oyuncu Aslı Bekiroğlu, iCloud hesabının hacklenmesinin ve fotoğraflarının internete sızdırılmasıyla ilgili “Zor bir dönem geçirdim ama bu dönemden sonra artık hayata farklı bir yerden bakıyorum" şeklinde açıklama yaptı.

Bekiroğlu, katıldığı bir lansmanda konuya ilişkin açıklama yaptı. Bekiroğlu şunları söyledi:  

“Zor bir dönem geçirdim ama bu dönemden sonra artık hayata farklı bir yerden bakıyorum. Çünkü çok destek aldım. Tanımadığım onlarca kadından, erkekten, meslektaşlarımdan, basın mensuplarından, köşe yazarlarından çok büyük destek aldım. Bu bana gerçekten çok iyi geldi. Bu dünyadaki iyiliğe yeniden inanmamı sağladı.

Sosyal medyada insanlar sizleri tanımadan eleştiriyorlar, aşağılıyorlar, yargılıyorlar ama bu insanların dışında bir de bunun bir suç olduğunu görüp bana destek olan, kişiye ne kadar zarar verebileceğini bilen insanlar da var. Destek olan herkese çok teşekkür ederim. Gerçekten herkesin bir noktada iyi kalpliliğe ve nezakete ihtiyacı olabilir. Bundan sonra bunun kimsenin başına gelmemesi için ne yapabiliriz, birbirimize nasıl destek oluruz, nasıl beraber oluruz bunları konuşmamız lazım. Ben burada başkalarının başına gelmesin diye umut olarak duruyorum.”

Ne olmuştu?

Aslı Bekiroğlu’nun, iCloud hesabı hacklenmiş, birçok fotoğrafı ve videosu internete sızdırılmıştı. Bekiroğlu, Google ve diğer sosyal medya hesaplarında en çok arananlar listesine girmişti. 

Bekiroğlu, görüntüleri yayanlar ve hakarete varan yorumlarda bulunanlar hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

Bekiroğlu, kendisine destek olan herkese teşekkür ettiği Instagram paylaşımında, davanın da tek tek kişiler tespit edilerek açıldığını belirtmişti.

TIKLAYIN | Aslı Bekiroğlu, sosyal medyaya sızan fotoğrafların ardından ilk açıklamayı yaptı