Politika

Akşener ile görüşen Kılıçdaroğlu, yakın çevresine, "ucube sistemin değişiminin zorunlu olduğu konusunda mutabakatımız tamam" demiş

28 Aralık 2022 12:53

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile dünkü görüşmesine ilişkin yakın çevresine, “Türkiye’nin yönetilememesi sorununu önümüze getiren ucube sistemin değişiminin zorunluluk olduğu konusunda mutabakatımız tamamdır” değerlendirmesini yaptığı öne sürüldü.

Kılıçdaroğlu ve Akşener, dün, Çankaya Belediyesi Ahlatlıbel Tesisleri’nde bir araya geldi. Görüşme, 2 saat 15 dakika sürdü.

ANKA'nın aktardığı habere göre; Kılıçdaroğlu, dünkü görüşme ile ilgili yakın çevresine yaptığı değerlendirmede; şunları söyledi:

"Son derece verimli ve güzel bir toplantı oldu. Toplantı içeriğini aktaramam, bu yanlış olur. Ancak Türkiye’nin yönetilememesi sorununu önümüze getiren ucube sistemin değişiminin zorunluluk olduğu konusunda mutabakatımız tamamdır. Bunu söyleyebilirim."

TIKLAYIN - HaberTürk yazarı Sarıkaya: İki lider aday dışında anlaştı; Akşener rahatsızlığını iletti, Kılıçdaroğlu sözlerine açıklık getirdi

TIKLAYIN - Akşener'den Kılıçdaroğlu ile görüşmesi hakkında açıklama: Birlikte kazanacağız, niye dağılsın Altılı Masa?